Ödemiş’te yamaç paraşütü ile Bozdağ’dan uçuş denemesi yaparken geçirdiği kaza sonucu yaşamını yitiren tanınmış esnaf Gürbüz Candemir son yolculuğuna uğurlandı. Ödemiş’te geçtiğimiz Pazar günü saat 16.00 sularında Bozdağ yakınlarında uçuş denemesi yaparken geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybeden 20 yıllık hava sporcusu Gürbüz Candemir (63) için yıllarca tarım araç ve gereçleri ürettiği Ödemiş Sanayi Sitesi’nde cenaze töreni düzenlendi.

Bir çocuk babası Candemir’in cenazesi ikindi namazı öncesi Sanayi Camii’ne getirildi. Candemir’i son yolculuğuna yakınları, sevenleri ve Ödemiş Sanayi Sitesi esnafları uğurladı. Cami avlusunda gözyaşları sel olurken ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Candemir’in cenazesi Ahrandı Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Uçuşa geçmeye çalışırken paraşütünün ön kısmının kapanması sonucu yaşandığı iddia edilen feci kaza sonrası yaralanan Candemir, Ödemiş’te yapılan ilk müdahalenin ardından İzmir’e sevk edilirken yolda Tire yakınlarında hayatını kaybetmişti. Bölgede yamaç paraşütçülüğünün gelişimi için büyük emek veren Candemir, doğa sevgisiyle de tanınıyordu.

Editör: Haber Merkezi