HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Geçtiğimiz günlerde CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan CHP 22. ve 23. Dönem İzmir Milletvekilli Canan Arıtman CHP Ödemiş İlçe Örgütünü ziyaret ederek, partililerle buluştu.

CHP Ödemiş ilçe Teşkilatını ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Canan Arıtman’ı CHP Ödemiş İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Dalar, Ödemiş İlçe eski Başkanı Nazan Dönmez, Ödemiş Belediye Başkan Aday Adayı Remzi Boyacıoğlu ve partililer karşıladı.

Kimin Aday Olduğunun Bir Önemi Yok  

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Canan Arıtman, “Kimin aday olduğunun bir önemi yok, yeter ki CHP başarılı olsun. Bu konuda tüm kalbimle inanıyorum Genel merkez en doğru adayı görevlendirme gayreti içerisinde olacaktır. Bana her zaman ön seçim daha kolay gelir. Kendimi ve partimi daha rahat hissederim. CHP'li olarak partilimin huzuruna çıkmak beni mutlu eder. Çocuklarımıza ve torunlarımıza karşı bir sorumluluğumuz var. Bu basit bir seçim değil! Kazanmanın veya kaybetmenin ötesinde bir durum. Türkiye'nin geleceği ya aydınlık ya da karanlık olacak. Böyle bir durumla karşı karşıyayız. Şuna inanıyorum, başarılı olduğumuz takdirde bambaşka bir tarih yazacağız. Sandığa gitmeme gibi bir lüksümüz olamaz mutlaka sandığa gitmeliyiz. 31 Martta oyumuz artarsa CHP’nin iktidara yürümesi durdurulamaz, önlenemez bir şekil alacak. AKP’nin de tozlu raflara gidişi, yerini tarih sayfalarında alacak. Her ne pahasına olursa olsun oyumuzu artıracağız. Ben, Aziz Bey aday olmayacağını açıkladıktan sonra aday adayı oldum. Birçok aday adayımız var. Bunların hepsi İzmir Büyükşehir Belediye başkanlığını yapabilecek kapasitededir. CHP’nin güçlü olduğu yerlerde oyumuzu artırmalıyız ki Türkiye genelinde partimizin oylarında artış olabilsin. İnsanlarımız parti gözetmeksizin size destek oluyorlar.

Gözüm Kulağım Her Zaman Örgüttedir  

İki Dönem Meclis üyeliği ve 2 dönemde Milletvekilliği yaptığını ifade ederek konuşan Arıtman son olarak şunları kaydetti, “Halen Cumhuriyet Kadınları Derneği’nin genel başkanlık görevini yürütüyorum. İzmir'de 35 yıl hekimlik yaptım. İzmir'in her yerinde bir hastam ve doğurttuğum bir bebeğim var. Esas projeler örgütle ve yerel yönetimle yapılmalıdır. Ben partinin örgütünden geldim. Gözüm kulağım her zaman örgüttedir. Hedefimiz CHP iktidarıdır. Bunun için yerelde örgütler güçlü olmalıdır"

Editör: Haber Merkezi