HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Beydağ Halk Eğitim merkezinde düzenlenen yılsonu sergisine Beydağ Kaymakamı Gürkan Üçüncü, Beydağ Belediye başkanı Feridun Yılmazlar, Beydağ Jandarma Komutanı Jandarma Astsubay kıdemli Başçavuş Mesut Ertekin, Beydağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Sunullah Desticioğlu ve daire müdürleri katıldılar.

Beydağ Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Keskin, “Halk Eğim Merkezleri yurt sathında gerek eğitimin tabana yayılması ve gerekse becerilerin artırılması konusunda önemli görevler üstlenmişlerdir. Vatandaşlarımızın sosyal ve kültürel yönden gelişmesini sağlamak, onlara bilgi ve beceri kazandırmak okuma-yazma bilmeyenlere okuma yazma öğretmek, eksik kalan eğitimlerine yardımcı olmak, bir üst öğrenim kurumlarına öğrenci hazırlamak, kültürel eserlerimizi korumak, yaşatmak ve yaygınlaştırmak, Müdürlüğümüzün ve kurumumuzun öncelikleri arasında yer almış ve ilçemizde bu yönde kursların açılması konusunda çalışmalar yapılmıştır.

 Merkezimizce açılan El Sanatları alanındaki kurslar ile okuma yazma kurslarının yanı sıra Bilişim Teknolojileri, Kuran-ı Kerim, Spor, Halk Oyunları, Türk işaret dili, Mantar Yetiştiriciliği, Madencilik ve Maden Çıkarma alanındaki kurslara katılan toplam 1048 kursiyerimiz eğitimlerini  başarı ile bitirerek belgelerini almışlardır. Halk Eğitim Merkezimiz mesleki kursların yanı sıra el sanatları faaliyetlerin yürütüldüğü bir sanat evidir Eğitim ancak ve ancak toplum olarak desteklenirse ve gerçekleştirilirse bir anlam kazanır. Önümüzdeki yıl halk eğim müdürlüğümüzce açılacak olan kurslara herkesin desteğini bekliyoruz. Katkılarından ve gayretlerinden dolayı bütün, öğretmenlerimize, usta öğreticilerimize, yardımcı personelimize, okul aile birliğimiz yönetim kurulu üyelerine, kursiyerlerimize, bizleri kırmayıp açılışımızı şereflendiren ve yıl boyunca desteklerini bizden esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum" dedi

Editör: Haber Merkezi