HABER:DİLEK ACAR GÜLEÇ

İzmir’in merkezine en uzak ve kentin en küçük ilçelerinden biri olan Beydağ’da voleybola gönül veren kız öğrencilerin oluşturduğu kız voleybol takımı destek bekliyor.

3 yıl önce Beydağ Belediyesi’nin destekleri ile kurulan Kız Voleybol Takımına öğrenciler büyük ilgi gösteriyor. 100 kişinin eğitildiği Kız Voleybol Takımı için forma ve top desteği ihtiyacı var.

ÇOCUKLARIMIZ İÇİN DESTEK BEKLİYORUZ

Beydağ Kız Voleybol Takımının Kurucusu ve Antrenörü Çağatay Altınmakas,  “Yaklaşık 3 yıl önce başlattığımız bir projeydi. Sayın Belediye başkanımız Feridun Yılmazlar’a, ilçe milli eğitim müdürümüze, halk eğitim müdürümüze, Beydağ’daki esnafa ve iş insanlarına teşekkür ediyorum. Amacımız kız çocuklarını en iyi yere getirmek, sporcu olarak ön plana çıkarmaktı. 3 yıllık emeğimizin sonunda İzmir gençler ligindeyiz. Şu an çok güzel giden bir süreç var. 20 kişiyken şimdi yüz kişiyi bulduk. Genel olarak her şey çok güzel gidiyor. Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Tunç Soyer’e ve malzeme yönünden destek olan İzmir spor okullarına teşekkür ediyorum. İzmir’e en uzak ilçe olmamıza rağmen destek verildiğinde kız evlatlarımızın neler yapabileceğini gördük. En büyük ihtiyacımız 20 tane daha profesyonel top. Buradan Tunç Soyer başkanımıza ve İzmir’de yaşayan değerli Beydağlı vatandaşlarımıza sesleniyorum desteklerini bekliyoruz’ dedi.

AMACIMIZ ÇOCUKLARIMIZI SPORA TEŞVİK ETMEK

Belediye olarak çocukların ve gençlerin her daim yanlarında oldukları söyleyen Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, “40’a yakın sporcumuz var. Pandemi süresince evde bulunan kız öğrencilerimize sporu sevdirmek ilk amacımızdı. Beydağ Belediye spor adı altında spor salonumuzu ve gençlik spor müdürlüğümüzün de salonunu kullanıyoruz. Sayın kaymakamız da bize destek oluyor. İlçemizin toplu halde bu organizasyona destek olması gerekiyor. Amacımız ilçemizdeki gençleri kötü alışkanlıklardan kurtarıp spora yöneltmektir’’ dedi.

Editör: Haber Merkezi