HABER:DİLEK AYVALI

Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, müjdeyi duyurdu, "Beydağ doğalgaza kavuşacak"

Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar çalışmaları aralıksız sürdürüyor. "Halkımıza müjdeli haberimiz var" diyen Yılmazlar,  merkez iki mahallenin doğalgaza kavuşacağını açıkladı.

Başkan Yılmazlar yaptığı açıklamada, “İzmir Gaz Genel Müdürü Sayın Ahmet Yetik, Genel Müdür Yardımcıları Sayın Zülküf Turhan, Sayın Cebrail Özdemir ve Sayın Murat Ceran’ın ziyaretleri ile mutlu olduk. İlçemize kazandırmayı hedeflediğimiz ve Beydağ’ımızın konforu için gerekli olan doğalgaz güzergahları hakkında görüşme yaptık; ardından ekibimizle birlikte yerinde incelemelerde bulunduk. 2021 ve 2022 yılları içerisinde doğalgaz yatırım planlanmasına Beydağ’ımızın eklenmesi eminiz ki hemşehrilerimizi çok mutlu edecektir. Bu yüzden iki kurum olarak işlemlerimizi hızlandırıp 2021 yılı içerisinde 2 merkez mahallemizin doğalgaz bağlantısı yapılmasını sağlayacağız. 2022 yılı içerisinde de diğer merkez mahallelerimizin program dahilinde bağlantıları yapılacak. Kıymetli misafirlerimiz İzmir Gaz Genel Müdürü Sn. Ahmet Yetik, Genel Müdür Yardımcıları Sn. Zülküf Turhan, Sn. Cebrail Özdemir ve Sn. Murat Ceran’a nazik ziyaretleri için çok teşekkür ediyor ve doğalgazın Beydağ’ımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

Başkan Yılmazlar,  “Beydağ’a yapacak oldukları yatırımdan dolayı İZMİRGAZ’a teşekkür ediyorum." ifadelerini de kullandı.

“Beydağ’a doğal gazın bir an önce gelmesi için üzerimize düşen tüm sorumlulukları yerine getireceğiz.”

İzmir Doğalgaz Genel Müdürü Ahmet Yetik’i makamında ziyaret ederek gerekli bilgileri aldıktan hemen sonra çalışmalara başlayan Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, “Sağlıklı bir yaşam alanına kavuşmamız ve Beydağ’a doğal gazın bir an önce gelmesi için üzerimize düşen tüm sorumlulukları yerine getireceğiz. Önümüzdeki ay içinde çalışmalar hızla başlayacak. Doğalgaz ekiplerinin fizibilite çalışmalarının ardından ilk kazmanın vurulacak.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi