Ödemiş’te Cumhuriyet Mahallesi Karşıyaka Caddesi’nde işletmesi bulunan Ersin Duraklı, mekanının önündeki kaldırımın yıllardır düzeltilmemesinden dert yandı. Duraklı, “Belediye yapmayacaksa ben yapayım” dedi.
Karşıyaka Caddesi’nde yer alan işletmesi Karadurmuş Kerestecilik’in önündeki kaldırımların yıllardır toz topraktan geçilmediğini söyleyen işletme sahibi Ersin Duraklı, “Cadde boyunca karşılıklı kaldırımların tamamı düzgünken bir tek burası bozuk” ifadesinde bulundu.
Ödemiş Belediyesi’nin geçmiş dönem belediye başkanlarından Hüseyin Son zamanından beri kaldırımın bu şekilde olduğundan dert yanan Duraklı, “Bir rüzgar çıktığında her yer toz toprak içinde kalıyor, yağmur yağdığında ise çamur. Doğru düzgün yürünemiyor bile, köstebek yuvası gibi çukurlar oluştu” dedi.
Belediye ekiplerinin yapmaması halinde kaldırımın düzeltilmesi için maddi kaynağı kendisinin sağlayabileceğini belirten Duraklı, “Benim burayı düzeltmem de bir sorun yok. Yaptırırım ancak ben yaptıktan sonra gelip kaldırmasınlar, karşı kaldırımlarda herhangi bir sorun yok, caddedeki tek sorunlu yer burası” diye konuştu.
 
Editör: Haber Merkezi