Ödemiş Belediyesi tamamladığı, yapımına başladığı ve hayata geçireceği projeleri Ödemişli vatandaşların görüşüne açtı. Ödemiş Belediye binasının her katına bu projelerin maketlerini yerleştiren belediye yetkilileri böylelikle projelerin tamamının görünümünü halkın görüş ve fikirlerine açmış oldu.
Belediyenin her katında halkın görüşüne sunulan projeler arasında çok katlı otopark, arıtma ve biyogaz tesisi ile perşembe pazarı projeleri yer alıyor.
Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, “Bitirilen, yapım aşamasında ve hayata geçireceğimiz projeleri belediye binamızda görüşe açtık. Şeffaf bir şekilde neler yaptığımız görülsün istiyoruz. Vatandaşlarımızın da görüşlerini merak ediyoruz. Bu sebeple projelerin maketlerini böyle bir yolla fikirlerin alınması için sergiliyoruz. Ödemiş’in ihtiyacı olan projeleri hayata geçirerek, daha yaşanabilir bir Ödemiş yaratmaya devam edeceğiz” ifadelerinde bulundu.






