HABER:MEHMET BİÇER

İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren ve tarımsal faaliyetlerin organize edildiği BAYSAN A.Ş.’nin ismi İZTARIM A.Ş. olarak değiştirildi. Alınan kararın ardından “Başka bir tarım mümkün” vizyonuyla hayata geçirilecek tüm tarım ve hayvancılık faaliyetlerinin İZTARIM bünyesinde gerçekleştirilmesi bekleniyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin sahibi olduğu, 1984 yılında İzmir’in Bayındır ilçesinde, devlet, sivil toplum ve vatandaş işbirliği ile kurulan ve 2012 yılında İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne devredilen BAYSAN’a ilişkin flaş bir gelişme yaşandı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Tunç Soyer’in “Başka bir tarım mümkün” vizyonu kapsamında kent genelinde yeni, sürdürülebilir, kuraklıkla mücadele eden bir tarım hareketi kapsamında önemli bir adım atıldı.

Belediye bünyesinde faaliyet gösteren BAYSAN Eğitim Kurumları Danışmanlık Tarımsal Üretim Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin ismi İZTARIM Eğitim Kurumları Danışmanlık Tarımsal Üretim Sanayi ve Ticaret A.Ş. olarak değiştirildi.

2 Mart tarihinde gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında alınan karar dün Ticaret Sicil Gazetesi'nde yayınlanarak resmiyete döküldü.

Alınan kararın ardından “Başka bir tarım mümkün” vizyonuyla hayata geçirilecek tüm tarım ve hayvancılık faaliyetlerinin İZTARIM bünyesinde gerçekleştirilmesi bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi