23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 92. yıldönümü, Bayındır’da da coşkuyla kutlandı.
Bayındır’daki 23 Nisan kutlama törenleri saat 09.00'da Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ile başladı. Bayındır Kaymakamı Mehmet Makas, Garnizon Komutanı, Belediye Başkanı Mehmet Kertiş ve çok sayıda kuruluşun anıta çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile Atatürk Anıtı önündeki tören sona erdi.
Atatürk Anıtı önündeki törenin ardından her 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda olduğu gibi bu yıl da Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri, 23 Nisan nedeniyle Kaymakamlık makamını ziyaret ederek temsili olarak makama oturdu. Daha sonra ilçe stadyumundaki törenlere geçildi. Ulu Önder Atatürk ve şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın hep birlikte okunmasının ardından Kaymakam, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı birlikte sahaya inerek halkı ve gösteri için bekleyen öğrencileri selamlayarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladılar.
Program halk oyunları ekibinin gösterileri ile devam etti. Kutlamaların sonunda Kaymakam, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı tören organizasyonunda görev alan öğretmenleri tek tek tebrik ettiler.
Editör: Haber Merkezi