Bayındır Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüklerinin başlatmış olduğu “Örnek İşletme” denetimleri kapsamında uygun görülen işletmelere Belediye Başkanı Mehmet Kertiş tarafından “Örnek İşletme Sertifikası” verildi. İşletmelerde gıda üretim izin belgeleri, genel temizlik kurallarına uyum, gıda maddesi, kullanılan ekipmanlar ve çalışan personelle ilgili olarak yapılan denetimler sonucunda Duygu Pastanesi işletmecisi Tufan Bucurgat, Park Restaurant işletmecisi Uğur Karahan, Birlik 2 Lokantası işletmecisi Nuri Durgun ve Konak Ekmek Fırını işletmecisi Nurden Arabacı isimli esnaflar ‘Örnek İşletme Sertifikası’ aldılar.
Esnaflara sertifikalarını Belediye Başkanı Mehmet Kertiş verdi. Kertiş, “Zabıta Müdürlüğü ve Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen denetimler sonucunda ödül verdiğimiz değerli esnaflarımıza temizlik, hijyen ve birçok konuda gösterdikleri çabadan dolayı teşekkür ederim” dedi.
Belediyeden yapılan açıklamada Zabıta Müdürlüğü ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlükleri nin denetimlerin devam edeceği, uygun görülen işletmelere ‘Örnek İşletme Sertifikası’nın verilerek ödüllendirileceği bildirildi.
Editör: Haber Merkezi