HABER:DİLEK AYVALI

Bayındır’da 18 Mart Çanakkale Zaferi Töreni Çanakkale Zaferi’nin 106. Yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü dolasıyla Atatürk Anıtı önünde bir tören düzenlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törene Bayındır Kaymakamı Mehmet Ali Öztürk, Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve protokol üyeleri katıldı.

Törende Bayındır Kaymakamı Mehmet Ali Öztürk, Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen Atatürk anıtına çelenk sundu.

Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen resmi sosyal medya hesabından “Dönmeyi hiç düşünmediler. Bu vatanı evlatlarına bırakabilmek için canlarını gözlerini bile kırpmadan verdiler.

17 Ekim 1915 tarihinde Canlı mahallemizden( o zaman ki adı Hamidiye) Habibe anamızın Şehit olan oğlu Ömer için komutanına yazdığı mektup bu Vatanın neler verilerek kazanıldığını bize en hakiki şekilde yüreğimizde hissettirmektedir.

Çanakkale Zaferi eşi benzeri görülmemiş bir destandır.

Çanakkale Deniz Zaferi’nin 106’ncı yıl dönümünde, İstiklal ve İstikbal uğruna bir güneş gibi batan Aziz Şehitlerimizi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle, hürmetle ve saygıyla anıyorum” mesajını yayınladı.

Editör: Haber Merkezi