Bayındır Muhtarlar Derneği Olağan Genel Kurulu geçtiğimiz gün dernek binasında yapıldı. Bayındır Muhtarlar Derneği Başkanı aynı zamanda Ergenli Köyü Muhtarı İsmail Ekeroğlu genel kurulda oybirliği ile tekrar başkanlığa seçildi.
İsmail Ekeroğlu'nun oybirliği ile başkanlığa tekrar seçildiği genel kurul toplantısında bir konuşma yapan Bayındır Kaymakamı Mehmet Makas, halkın devlet adına çaldığı ilk kapı olan muhtarların, vatandaşla olan ilişkilerine vurgu yaparak, muhtarların da vatandaşların emrinde olduğunu belirtti. Makas muhtarlık müessesesinin vatandaş var ise var olacağını, muhtarların vatandaşlarla ilişkilerinde nezaketli olmalarını, vatandaşın her türlü problemini çekinmeden gerek Kaymakamlığa gerekse ilgili kuruluşlara iletmesi gerektiğini söyledi.
Bayındır Muhtarlar Derneği Başkanlığı’nın dernek binasının bahçesinde yapılan olağan genel kurul toplantısına Bayındır Kaymakamı Mehmet Makas, Belediye Başkanı Mehmet Kertiş, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, İl Genel Meclisi üyeleri, Tire Muhtarlar Derneği ile Bayındır’a bağlı köy ve mahalle muhtarları katıldı.
Editör: Haber Merkezi