Bayındır’da göreve yeni başlayan Kaymakam Mehmet Makas, Belediye Başkanı Mehmet Kertiş’e ilk ziyaretini gerçekleştirdi. Kaymakam Mehmet Makas, Belediye Başkanı Mehmet Kertiş tarafından hizmet binası olarak kullanılan tarihi tekel hanı binası kapısında sıcak bir şekilde karşılandı.
Ziyarette belediye meclis üyeleri Adnan İnanır, Kemal Ertürk, Belediye Başkan Yardımcısı Zekeriya Çabuk da hazır bulundu. Kaymakam Mehmet Makas ziyarette, Kaymakamlık, belediye, tüm kamu kurum ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte Bayındır’a daha fazla hizmet edebilmek için çalışacaklarını söyledi. Mehmet Makas, Belediye Başkanı Mehmet Kertiş’e atıl durumdaki tarihi tekel hanının restorasyonunun bitirilerek halkın kullanımına sunulmasından dolayı teşekkür etti.
Bayındır Belediye Başkanı Mehmet Kertiş ise, “İlk ziyaretleri sebebi ile sayın kaymakamımız bizleri mutlu etmiştir. Çiçeğin Kenti Bayındır’ımıza daha fazla hizmet edebilmek için sayın Kaymakamımız Mehmet Makas’ın söylediği gibi Kaymakamlık, belediye ve tüm kurumlarla birlikte çalışarak, Bayındır’ımızı daha üst sıralara çıkarmak için mücadele edeceğiz” dedi.
Editör: Haber Merkezi