Bayındır Belediyesi vatandaş memnuniyetinin ve hizmet kalitesinin her geçen gün artırılması için 2010 Aralık ayından itibaren kurum içi kalite yönetimi programı kapsamında başarılı personele ödül uygulaması ekim ayı belediye meclis toplantısında gerçekleştirildi.
Toplantıya Belediye Başkanı Mehmet Kertiş, belediye meclis üyeleri ve birim müdürleri katıldı. Ödül töreninde ayın idarecisi Belediye Başkan Yardımcısı Zekeriya Çabuk’a ödülünü Belediye Başkanı Mehmet Kertiş, Mali Hizmetler Müdürlüğü’nde görevli Nilüfer Yörükoğlu’na Belediye Meclis Üyesi Şükran Hızlıer, Fen İşleri Müdürlüğü’nde görevli Ertan Karalar’a Meclis Üyesi Ruhi Akşan, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nde görevli Melahat Tenşi’ye Meclis Üyesi Adnan İnanır, Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görevli Gültekin Doğanay’a Meclis Üyesi Kemal Ertürk, Zabıta Müdürlüğü’nde görevli zabıta memuru Hamdi Göksu’ya da ödülünü Meclis Üyesi Hüseyin Akbulut verdi.
Tören sonrası Belediye Başkanı Mehmet Kertiş, “2010 Aralık ayından itibaren kalite yönetimi programı ile başlattığımız başarılı personelimize ödül uygulamasını bu ay da yüksek performans gösteren çalışanlarımıza vermiş bulunmaktayız. Kalite yönetim programı ile Bayındır’da belediye olarak hizmet kalite ve standardımızı her geçen gün artırmak, vatandaşlarımıza verdiğimiz belediyecilik hizmetlerindeki memnuniyeti üst sıralara çıkarmak en büyük hedeflerimiz” diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi