Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar’ın eşi Filiz Yılmazlar, Beydağ Belediyesi’nce organize edilen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü yemeğine katıldı.
Beydağ Belediyesi Kültür Merkezi Teras Restaurant’ta düzenlenen yemeğe Beydağ Belediye Başkanı eşi Filiz Yılmazlar ile muhtarların eşleri, meclis üyesi eşleri yemeğe katıldı. Konuklara Filiz Yılmazlar video izleterek bu özel günde birlikte olmaktan duyduğu mutluluğu belirtti.

Birlikte Yapacağımız Çok İşimiz Var

Filiz Yılmazlar, yemekte yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajı verdi. Yılmazlar, “Birlikte yapacağımız çok iş var. Birlikte büyük bir aileyiz. Desteği ve görüşleri ile bizlere her zaman yardımcı olan ve her platformda bizleri yalnız bırakmayan eşim Feridun Yılmazlar’a teşekkür ederim. 8 Mart Dünya Kadınlar Günümüz kutlu olsun’’ dedi.

Her Düşünceden, Her Kesimden Kadınlarla Beraberiz

Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar’ın eşi Filiz Yılmazlar kadınların birlik ve beraberliğiyle oluşturduğu tablonun önemine dikkat çekti. Yılmazlar , “Her fikirden, her düşünceden, her kesimden kadınlarla beraber olmak, hepimizi bir araya getiren bu tabloyu bu şekilde görmek bize mutluluk veriyor. Bunun için uzaktan yakından gelen bütün kadınlarımıza çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Hep birlikte var olmaya devam edelim” şeklinde konuştu.

Kadınların Olduğu Yerde Erkekler Kendilerini Disipline Ediyor

Kadınların aile ve toplum hayatındaki yeri ve önemini vurgulayan Yılmazlar, “Kadının olduğu yerde her şey süt liman olur. Nezaket, letafet ve merhametin olduğu yerde gerçekten hedefler en iyi şekilde tutturulabiliyor. Kadınların olduğu yerde erkekler kendine daha disipline ediyor ve daha dikkatli oluyor. Toplumda hedefine varan işler başarmak istiyorsak kadınların mutlaka bu işin içinde olması gerekir” ifadesini kullandı.
Tarihteki en önemli aktörlerin kadınlar olduğunu ve kadınların haklarını kendi mücadeleleri ile kazandığını vurgulayan Yılmazlar, “Kadınlar haklarını söke söke almıştır” dedi.


Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar’ın eşi Filiz Yılmazlar , tüm konukları masalarında ziyaret ederek kadınlar gününü kutladı ve çiçek hediye etti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı sebebiyle yemek programına katılamayan Başkan Yılmazlar kadınlara çiçek gönderdi.

Editör: Haber Merkezi