Belediye araçlarıyla oluşturulan kortejde vatandaşlara seslenen Başkan Yılmazlar, 19 Mayıs Atatürk'ün Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı ve mübarek Kadir Gecesini kutladı.

Yürekten Coşku

Coşkunun Beydağ'da yürekten yaşandığını ifade eden Yılmazlar, "Bildiğiniz gibi salgın sebebiyle bu sene milli bayramlarımızı evlerimizde yaşıyoruz. Korona virüs bizleri kısa süreliğine ayırsa da, sizlerle balkonlarda camlarda buluşmaya, coşkumuzu yaşamaya engel olamaz. Hele ki, sizlerde bu coşku ve sevinç varken. Atatürk'ün gençlere emanet ettiği Cumhuriyet'e ve onun değerlerine sahip çıkmak her Türk evladının görevidir. Atatürk gençliği, bu ülkenin geleceği ve bağımsız Türkiye Cumhuriyeti'nin en büyük teminatıdır. Bu nedenle gençlerimiz modern ve kaliteli bir eğitim alarak, Cumhuriyetimizin değerlerine bağlı, sorumluluk sahibi, özgür bireyler olarak yetişmeli ve Cumhuriyetin değerlerine sahip çıkmalıdır.

 Bizler de bu görevin bilinci ile tekrardan başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum" dedi. 

Başkan Yılmazlar’a, eşi, Meclis üyeleri ve görevli Belediye personeli eşlik etti.

Editör: Haber Merkezi