Haber: Elif ACUN

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Ak Partiye yeni üye olan 25 kişiye rozetlerini taktı.
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Ödemiş ziyaretlerinde Alaşarlı Mahallesinde esnafı ziyaret etti. Esnafın talep ve sıkıntılarını dinleyen Başkan Sürekli’ye AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Muhammet Şen, Başkan Yardımcısı Halil Güler, Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Aydın, Kadın Kolları Başkanı Asuman Karakayaoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri eşlik etti. 
Sürekli, Alaşarlı’da bulunan köy kahvesinde Mahalle Muhtarı Saffet Çetin ile vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.


AK Parti Teşkilatı Olarak Çalışmalarımız Son Hızla Devam Edecek
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, “ Ödemiş, Beydağ, Kiraz ve Bayındır programlarımız çerçevesinde şu an Ödemiş’te bulunuyoruz. AK Parti olarak teşkilat çalışmalarımızı da son hızla yürütmekteyiz. Biliyorsunuz AK Parti geçtiğimiz yıl Türkiye çapında 13,5 Milyon gönül seferberi üyeye ulaştı. İzmir’de de 90 bin üye kaydını yaptık. Ödemiş’te de ilçe teşkilatımızın yaptıkları üye kayıtları ile İzmir’de 3. olmuştu. Bu dönemde de yine yeni gönül seferberliği çalışmalarımızı başlatıyoruz. Bu çerçevede de bugün Alaşarlı’da Ödemiş Teşkilatımızın katkıları ile birçok üyeyi parti teşkilatımıza kazandırdık. AK Parti rozetlerini taktık. Aynı şekilde Beydağ’da Çiftlik Mahallemizde de birçok üyeyi partimize kazandırdık. Hayırlı uğurlu olsun. Ailemize katılan tüm üyeleri tebrik ediyor ve gönül seferberliğinde bizimle yürüdükleri için teşekkür ediyorum Gönül seferberliği programlarımız aralıksız devam edecek. Bu yılda birçok üyeyi AK Parti saflarına kazandıracağız” dedi.
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Muhammet Şen’e Başkan Yardımcısı Halil Güler’e Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Aydın’a Kadın Kolları Başkanı Asuman Karakayaoğlu’na, Yönetim Kurulu üyelerine, Ödemiş Süt Üreticileri Birliği Başkanı Halil Deveci’ye tüm Alaşarlı, Beydağ, Kiraz ve Ödemiş halkına misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi