HABER MERKEZİ


Bayındır’da Ramazan ayı boyunca her gün hem ilçe merkezinde hem de farklı bir mahallede olmak üzere Bayındır Belediyesi ve hayırseverlerin katkılarıyla düzenlenen iftar sofralarında her zamanki gibi ramazan ayının bolluk ve bereketiyle birlikte dostluk, dayanışma, kardeşlik ve paylaşma ön plandaydı.

İftar yemeğinin ardından ilçe merkezinde Belediye Parkında yapılan birbirinden güzel etkinliklerle ve de mahallelerdeki iftar yemeklerinin ardından gerçekleştirilen sohbetlerle Bayındır da güzel ve keyifli bir ramazan yaşandı.

Başkan Sesli, “Ramazanlarda bugüne kadar sadece ilçe merkezimizde iftar yemeği veriliyordu. 6360 sayılı yasa ile köy tüzel kişiliğinden mahalleye dönen yerleşim yerlerimizin tamamına hizmet götürmek için imkânlarımız el verdiğince çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu çalışmalarımızda bize destek olan mahalle sakinlerimize hem teşekkür etmek hem de sohbet ederek isteklerini direk bize iletmelerini sağlamak için hemen hemen her mahallemizde iftar yemekleri düzenledik. Bu yemekler bizlerin birlik ve beraberlik içinde daha güzel bir Bayındır için çalışmalarımıza yön verdiğine inanıyoruz. İnşallah daha nice Ramazanları birlik içinde sağlıklı ve huzurlu bir şekilde yaşamak tüm hemşerilerimize nasip olur” dedi.

Ramazan ayını her gün farklı bir mahallede iftar sofralarına katılarak geçiren Başkan Dr. Ufuk Sesli’nin düzenlediği bayramlaşma töreni, Bayındır Belediyesi hizmet binasının bahçesinde gerçekleşti. Bayramlaşmaya Başkan Sesli’nin yanı sıra İlçe Kaymakamı Barboros Baran ile birlikte, İlçe Jandarma Garnizon Komutanı Vekili Kıdemli Başçavuş Ramazan Hanay, İlçe Emniyet Müdürü Gürhan Kocatürk, Mahalle Muhtarları, Kamu Kurum ve Kuruluş Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşu ve Kooperatif Başkanları, Belediye çalışanları ve Bayındır halkı katıldı.

 

 

Editör: Haber Merkezi