Belediye Başkanı Mahmut Badem, Ödemiş’te faaliyet gösteren Fatih Özel Eğitim ve İş Uygulama Okulu bünyesinde açılacak uygulama sınıfının buzdolabı ve fırın ihtiyacını karşılayacak.

Uzun yıllardır Ödemiş’te hizmet veren Fatih Özel Eğitim ve İş Uygulama Okulu, geçtiğimiz yıl Cumhuriyet Mahallesi’nde boşalan bir okula taşındı.

Fatih Özel Eğitim ve İş Uygulama Okulu bünyesinde öğrencilerin gelişimi konusunda yeni birimler açıyor.

Okul Müdürü Gürsel Çakıcıoğlu ve hemşire İpek Sönmez okuldaki çalışmalar hakkında bilgiler vermek üzere Belediye Başkanı Mahmut Badem’i makamında ziyaret etti.  

Okul Müdürü Gürsel Çakıcıoğlu “Öğrencilerimizin ebeveynleri olmadan hayatta kalmayı öğretmek amacıyla günlük ihtiyaçlarını kendileri karşılayabilmeleri ve el becerileri kazandırmak için çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmalar kapsamında uygulama sınıfı düzenliyoruz. Ödemişli yardım severlerin katkılarıyla hazırladığımız bu sınıf bir ev gibi dizayn ediliyor. Öğrencilerimizin mutfak ihtiyaçlarını karşılamada, eşyalarını gar dolaba yerleştirme ya da evdeki buzdolabı fırın gibi makinelerin nasıl kullanılacağı konusunda eğitim vereceğiz. Böylelikle evde ebeveynleri olmadan temel ihtiyaçlarını kendileri karşılayabilecekler” dedi.

 

Badem, “ Çalışmalarımız devam edecek “

Eğitime her zaman destek olmak amacıyla çalışmalar yapan Ödemiş Belediye Başkanı Badem, “Özel öğrencilerin yaşamını kolaylaştırmak ve sosyal yaşamlarına katkı sağlamak için imkânlarımız çerçevesinde destek oluyoruz. Fatih Özel Eğitim ve İş Uygulama Okulu bünyesinde açılan uygulama sınıfının buzdolabı ve fırın ihtiyacını karşılayacağız. Öğrencilerimizin gelişimine katkı sağlayabilmek adına çalışmalarımız devam edecektir” diye konuştu. 

 

Editör: Haber Merkezi