HABER:ELİF ACUN

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile buluştu. Genel çerçevede Bölgenin sorunlarından ve Ödemiş halkını mutlu edecek çalışma ve hedeflerinden bahsetti.

Yapılan görüşmede Ödemişli üreticilerin sorunlarına da değinildi. Ödemişli üreticilerin emeğini korumak ve daha iyi gelir elde etmesini sağlamak adına sürdürdüğü çalışmaları anlatan Başkan Eriş, her zaman üreticinin yanında olduklarını belirtti.

SOSYAL BELEDİYECİLİK KÖPRÜSÜ KONUŞULDU

Ödemiş Belediyesi Tanzim Satış Yeri projesinden de bahseden Başkan Eriş,  üreticiden tüketiciye doğrudan ulaşma modelinin yanı sıra  bölgenin et, süt ürünleri ve  tarım ürünlerinin Büyükşehir Belediyeleri aracılığıyla kentlerde bulunan tüketicilere ulaşması için gerçekleştirdikleri çalışmalar ve uygulanmak istenen sosyal belediyecilik köprüsü konuşulan konular arasında yer aldı. Süs bitkileri  pazarında lider olan Ödemiş’in  ürünlerinin Başkent Ankara başta olmak üzere diğer belediyeler aracılığıyla yurdun dört bir yanına ulaştırılması konusunda işbirliği sağlanması da konuşuldu.

Ankara temasları devam eden Başkan Eriş, CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke, İzmir Milletvekilleri Bedri Serter, Murat Bakan ve Atila Sertel ile buluştu. Pandemi sürecinin getirdiği  ekonomik sıkıntıların Ödemişli üreticilere ve esnafa etkilerini, tarım ve hayvancılıktaki yüksek maliyetleri ve Belediyelerin sorunlarını anlattı.

Editör: Haber Merkezi