HABER:DİLEK AYVALI

Tire Belediyesi Temizlik İşleri çalışanları yeni yıl için kurulan pazar sonrası gece geç saatlere kadar çalıştı. Yeni yıla çalışarak giren işçileri Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran yalnız bırakmadı.

Tire Belediyesi Başkan yardımcıları Gökhan Hızlı ve Halil Uslu ile birlikte temizlik emekçilerinin yanına giden Başkan Duran hem yeni yıllarını kutladı hem de tatlı ikram etti.

Tire Belediyesi olarak, mutlu insanların yaşadığı güzel bir Tire hayalimizi gerçekleştirmek için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Başkan Duran "Şehrimizi güzelleştirmek için çalışan siz emekçilerimize çok teşekkür ediyorum" dedi.

SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASINDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Tire'de 31 Aralık Perşembe saat 21.00'den - 4 Ocak saat 05.00'e kadar kesintisiz uygulanacak sokağa çıkma yasağında da çalışmalar devam ediyor.

Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran da sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı yeni yılın ilk gününde çalışmaları yerinde takip ediyor. Sabahın erken saatlerinde başlayan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Duran "Şehrimizde, Tire tarihinde yapılmayan alt yapı çalışmaları sonrasında hem asbestli su borularının değişimi hem de kanalizasyon sisteminin yenilenmesi çalışmaları başladı . Bu çalışmaların bittiği Atatürk ve Gümüşpala Caddelerinde üst yapı çalışmaları devam ediyor. İşlerin hızlanması için gerekli yerlerle görüşüp sokağa çıkma kısıtlamasında da çalışmaların devam etmesini talep etmiştik. Kısıtlama günlerinde de ekipler çalışmalarına devam ediyor "dedi.

Editör: Haber Merkezi