Haber: Dilek Ayvalı

Milliyetçi Hareket Partisi Tire İlçe Teşkilatı Şehit Polis Fethi Sekin’in anısına hayır yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi Tire İlçe Teşkilatı, İzmir’de adliyeye yönelik terör saldırısını önlerken şehit olan kahraman polis Fethi Sekin’in anısına pilav hayrı yaparak vatandaşlara dağıttı.

O OLMASAYDI, İZMİR’DE ÇOK BÜYÜK BİR KATLİAM OLABİLİRDİ

Yapılan Pilav hayrının ardından açıklama yapan Milliyetçi Hareket Partisi Tire İlçe Başkanı Arif Demirkan, “Şehit Polis Memuru Fethi Sekin İzmir’de çok büyük bir kahramanlık göstererek şehit oldu. Mekânı cennet olsun. Allah O’ndan razı olsun. O olmasaydı, İzmir’de çok büyük bir katliam olabilirdi. Kahraman polisimiz bu katliamı önledi. Terörle mücadele sırasında birçok yiğit polisimiz gibi O da kahramanca şehit oldu. Ama şehit olurken, çok insanın hayatını kurtardı. O’nun anısına bugün burada pilav hayrı yaptık. Fethi Sekin’e yüce Allah’tan rahmet, polis camiası başta olmak üzere Türk Milleti’ne bağ sağlığı diliyorum” dedi.

Düzenlenen pilav hayrına Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkan Yardımcısı Muhammet Osman Ölmez ve Soner Karabağcı, Bayındır Teşkilat Başkanı Hakan Hamza, Bayındır Belediyesi Başkan Yardımcısı Osman Kadan, Bayındır Belediyesi Başkan Vekili Ismail Ekeroğlu, AK Parti Tire İlçe Başkanı Mert Falakalı, Tire Ülkü Ocakları Başkanı Yiğit Çetinkal ve AK Parti Tire Gençlik Kolları Başkanı Hasan Karaman katılım sağladı.

Editör: Haber Merkezi