Selçuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün koordinatörlüğünde, Selçuk Şehit Erol Olçok Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenlerinin katılımıyla Pamucak sahilinde alan temizle çalışması yapıldı. Selçuk Belediye Başkanı AK Partili Dahi Zeynel Bakıcı da öğrenci ve öğretmenlerle birlikte alandaki çalışmalara eşlik etti. Çevre duyarlılığı için gerçekleştirilen temizlik yaklaşık iki saat sürdü.
İzmir'in UNESCO kenti Selçuk İlçesi'ndeki Pamucak sahilinde sabah öğrencilerle bir araya gelen Başkan Bakıcı, "Bu tür örnek teşkil edecek etkinlikleri geleneksel hale getirme arzusundayız. Pamucak sahilimiz, uzunluğu ve kum özelliğiyle yalnızca bölgemizin değil, aynı zamanda ülkemizin de çok önemli bir sahilidir. Eğitimcilerimizle birlikte bu örnek yurttaş sorumluluğunu, İlçe sakinlerimizin yanı sıra ilçemiz dışından ve zaman da turistlerin ilgisini çeken bu alandan, Pamucak sahilimizden başlamak istedik" dedi.
Yöneticilerin yapacağı her konuşma ve davranışlarda çocuklara ve gençlere örnek olması gerektiğini vurgulayan Başkan Bakıcı, "Daha yaşanılabilir ve temiz bir Selçuk için hepimiz sorumluluk bilinciyle hareket etmeliyiz. İyi bireyler yetişebilmesi için bizler de üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeliyiz" diye konuştu.


Editör: Haber Merkezi