Ödemiş ilçesine bağlı Balabanlı köyünde ağaçlandırma çalışması yapıldı. Hayata geçirilen çalışmayla birlikte köy arazilerine bin 750 fidan dikildi. Ege Üniversitesi Ödemiş Meslek Yüksekokulu, Balabanlı Köyü Muhtarlığı ve Ödemiş Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ortak projesi olan ağaçlandırma sahası projesi kapsamında Ödemiş Meslek Yüksekokulu işbirliğiyle bin 750 adet fidan toprakla buluştu.
Fidan dikim törenine Ödemiş Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Tahir Silay, yönetim kurulu, Ödemiş Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Savuran, Balabanlı Köy Muhtarı Şakir Karataş, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Elvan Boz Çetinkaya, Ege Üniversitesi Meslek Yüksekokulu öğrencileri ve Prof.Dr.Yılmaz Şayan, Yrd.Doç.Dr. Funda Yoldaş, Dr.Nilay Özdemir, Dr.Bülent Budala, Taner Kulay, Balabanlı Köyü İlköğretim Okulu öğrencileri ve köy halkı katıldı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Balabanlı Muhtarı Şakir Karataş, “Buraya gelerek fidan dikim törenine katılan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum. Köyümüzün arazilerine bin adet fıstık çamı diktik. Artık daha yeşil bir Balabanlı olacak” dedi.
Editör: Haber Merkezi