HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bilgi, başkan Yardımcısı Hurşit Nallı, yönetim Kurulu Mehmet Emin Kavcı, Hüsnü Dalgın, Denetleme Kurulu üyeleri Kemal Baskın, Ziya Yünel, muhasip üye Mürsel Taşdemir ve gazetecilerin katıldığı yemek oldukça eğlenceli geçti. Bölgede kooperatifçilik konusunda bir marka olan Bademli Fidancılık Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, Türkiye fidan üretiminin yüzde 60’ını karşılarken, süt yoğurt peynir tereyağı lor ve zeytinyağı üretimiyle ismini duyurmasını bilmiştir. 51 yıl önce kurulan kooperatif üreticinin alın terini en iyi şekilde değerlendirmek amacıyla, yurtdışında da üretimler yaparak, ortaklarını ekonomik yönden büyük katkılar sağlandı.

Basın mensuplarının çoğunlukla iştirak ettiği yemekte konuşan Başkan Selçuk Bilgi, “Kooperatifimiz bir markadır. Yurtiçi ve yurtdışında ismini duyurmasını bilmiştir. Ortaklarımıza en iyi hizmetti yapmanın mutluğunu yaşıyoruz. Çalışan gazeteciler günü nedeniyle yönetim kurulumuz sizlerle bir araya gelerek, yemekte buluşmayı kararlaştırdı. Hepinize geldiğiniz için teşekkür ederim. Gazetecilik gerçekten zor bir meslek. Yağmur çamur demeden şehrimizin sorunlarını gazetelerinize aktarmak ve sorunların çözümü için büyük gayret gösterdiğinize tanığız. Geçte olsa, 10 Ocak çalışan gazeteciler gününüzü kutluyor, hepinize başarılar diliyoruz.” Dedi.

Daha sonra, gazeteciler adına DHA Temsilcisi Yüksel Balcı bir konuşma yaparak, kooperatif yönetiminin gazetecileri hatırlamasına ve gazeteciler günü için yemek tertip etmesinden dolayı memnun olduğunu belirterek, kooperatif yönetimine teşekkür etti. Kooperatif yönetimi gazetecilere yemekten sonra çiçek ve kooperatifin ürünlerinden armağan etti.

Editör: Haber Merkezi