Zafer Mahallesinde düzenlenen açılış töreninde bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından zeybek gösterisi yer aldı.

Açılışta konuşma yapan yazar Okan Yüksel, “ Öncelikle  29 Ekim gibi  özel bir gün olan Cumhuriyet Bayramı etkinliği çerçevesinde bizleri buraya davet eden  değerli Ödemiş Belediye Başkanı  Mehmet Eriş’e ayrıca teşekkür ediyorum. Bu Ata ismi verilen bu parkın Cumhuriyet Bayramı kapsamında açılması da buradaki yapılan açılışa ayrı bir anlam kazandırdığını düşünüyorum” dedi.

Bir zamanlar  Türk Futboluna mal olmuş birbirinden değerli isimlerin  Ödemiş’e gelerek  Zafer Mahallesindeki Ata Park açılışına konuk olduğunun altını çizen Başkan  Eriş, “Türkiye de efsaneyi yaşatan, efsaneyi yüreğimize işleyen o güzel spor devleri, efsaneleri aramızda. Türkiye futboluna, İzmir futboluna, Dünya futboluna yürek olmuş, bizim için efsane olmuş izlemekten onur duyduğumuz, yan yana durmaktan gurur duyduğumuz bu güzel insanları Ödemiş’te ağırlamaktan son derece mutluyuz. Bugün çocuklarımız anne ve babaları için çocuklarını salıncakta sallamanın mutluluğunu yaşayacak olan büyükanne ve babalarımız için bu parkımızı hizmete sunuyoruz. Aylardır süren bu yoğun çalışma için bu parkın hazırlanmasında emeği geçen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu güzel ortamda çocuklarımızın daha hür bir ortamda eğlenmesi, streslerini atması büyüklerinde banklarda oturup onları izlemeleri bile bizim için büyük bir mutluluk. Her zaman söylediğimiz gibi Ödemiş bizim evimiz biz kocaman bir aileyiz. Bugünü özellikle seçtik parkımızın adını Ata Parkı koyduk. Çocuklarımızın çok güzel söyleyebilmesi için bu ismi seçtik” dedi.

Ödemiş Belediyesinin daveti üzerine  Ödemiş’teki Ata park açılışına katılan  Göztepe Futbol Takımının  önemli efsanevi oyuncularından  Fevzi Zemzem, “  Ödemiş Belediye Başkanımız  Mehmet  Eriş beyefendiye bizleri  davet ederek burada buluşturmasından dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum.  Bizler Göztepe ve çeşitli değişik  futbol takımlarından oynayıp da   futbolu bıraktıktan sonra bile dostluklarını sürdüren  Efsanevi oyuncular olarak bir araya  gelmeye devam ediyoruz. Ödemiş ilçesi  benim için her zaman geldiğim  ve gördüğüm  samimi  insanların olduğu bir yerde bir kez daha bulunmaktan son  derece  mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Buraya Ödemiş Belediyesi  güzel bir park alanı oluşturmuş mahalle halkına bu yeni açılan parkın hayırlı ve uğurlu olmasını  temenni ediyorum” dedi.

Açılış sonrasında mahalle çocuklarına Ödemiş Belediyesi tarafından top, forma ve çeşitli hediyeler verildi.

Editör: Haber Merkezi