HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU


Ödemiş Yeniköy Mahallesi’nde aşırı hız sebebiyle meydana gelen kazada sürücü ve araç içerisindekiler kazayı küçük sıyrıklarla atlattı.
  Ramazan Bayramının 2. Günü Bayındır’dan Ödemiş’e gezmeye gelen 5 kafadar arkadaşın yer aldığı 35 AL 9471 aracın sürücüsü Aykut K. (27) Yeniköy Mahallesi girişinde direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu park halindeki Okan Başsoy’a ait 35 ZKT 10 plakalı araca çarptı. Çarpmanın ardından savrulan araç bir evin duvarına çarptı. Oradan da Telekom direğine çarparak durabildi.
Aykut K.’nın kullandığı araçta bulunan, Sercan Çölçer (18), Emin Oluk (18), Serkan Piren (19), Semavi Solmaz (19), kazanın ardından hafif yaralı olarak araçtan çıktılar. Olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerince ambulansla Ödemiş Devlet Hastanesine kaldırıldılar.

Yeniköy Mahallesi girişinde meydana gelen kazada her iki otomobil kullanılamaz hale gelirken, bölge trafik ekipleri ve jandarma ekipleri soruşturma başlattı.

Trafik ekipleri ve Jandarma tarafından olay yerindeki işlemlerin ardında çekiciler ile hurdaya dönen otomobillerin otoparka çekilmesi sağlanarak, yolu trafiğe açtıkları bildirildi.

AYDINLATMA YOK


Kazanın ardında Yeniköy Mahallesi sakinleri Tedaş’a ait olan aydınlatma direklerinde lambaların olmadığından dert yandılar.

Ödemiş Bayındır, Tire karayolu olarak mahallenin içerisinden geçen bu yolun trafik yönünden de çok sık kullanıldığını ifade eden mahalle sakinleri bir an önce mahallelerine aydınlatma lambalarının takılmasını istediklerini belirterek tepkilerini dile getirdiler. 
Editör: Haber Merkezi