HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Ödemiş Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Yarınlar Derneği ile geçtiğimiz günlerde Artı Doğalgaz ile yapılan anlaşma gereği ihtiyaç sahibi bir aileye doğalgaz bağlanması sonucu teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Ödemiş’te kurulduğu günden bu yana birçok sosyal sorumluluk projesi kapsamında özel çocuklar ve ailelerinin yanında yer alan Ödemiş Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Yarınlar Derneği Başkanı Serpil Aksoy Baştürk, şimdi de derneğin üyesi olan bir aileye Ödemiş Artı Doğalgaz firması sponsorluğunda evine ücretsiz doğalgaz bağlattı.

Artı Doğalgaz Ortakları İbrahim ve Arif Basmacı, “Artı Doğalgaz firması olarak sosyal sorumluluk projeleri kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere hediye olarak yaptığımız kalorifer ve tesisatıyla hem yuvalarını ısıtmayı hem de yüzlerini güldürmeyi amaçlıyoruz. Özellikle Asil gibi özel kardeşlerimize farkındalık oluşturmak istiyoruz. Önümüzdeki günlerde de bu gibi çalışmalara ve sosyal sorumluluk projelerimize devam edeceğiz” dedi.

Ödemiş Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Yarınlar Derneği Başkanı Serpil Aksoy Baştürk, “Derneğimiz öncülüğünde ve Artı Doğalgaz sponsorluğunda yürüttüğümüz sosyal sorumluluk projemiz ilk meyvesini verdiği için mutluyuz. Arif ve İbrahim kardeşlerime, derneğim ve özel çocuklarımızın aileleri adına sonsuz teşekkür ediyorum. Sosyal sorumluluk projelerimizin Türkiye geneli ve ilçemizdeki diğer firmalarımıza örnek olması diliyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi