HABER: DİLEK AYVALI


Sakarya’nın Hendek ilçesinde Kazimiye Cumhuriyet Ortaokulunda  Teknoloji- Tasarım  öğretmeni olan Tireli Kadir Bektaş (30), geçtiğimiz gün kaldığı apart dairesinde başından silahla vurulmuş halde bulundu.

Sakarya’nın Hendek ilçesinde öğretmenlik yapan Tireli genç Kadir Bektaş (30), arkadaşları tarafından evinde ölü olarak bulundu. Edinilen bilgiler göre; Hendek ilçesi Serdivan İstiklal Mahallesi'nde bir apart dairede kalan, ilçenin Kazımiye Ortaokulu  adlı okulunda Teknoloji Tasarım dersi öğretmeni olan Kadir Bektaş'ın apart dairede beraber kaldığı arkadaşı telefonlarına yanıt alamayınca eve geldi. Anahtarı da olmadığından kapıyı çalmasına rağmen açan olmayınca bu kez çilingir çağırdı. Kapı açıldığında Kadir Bektaş'ı odasında başından vurulmuş halde buldu. Arkadaşı bunun üzerine polise durumu haber verdi.

Başından tek kurşunla vurulmuş halde bulunan Kadir Bektaş’ı ve olay yerini ayrıntılı bir şekilde inceleyen polis ekipleri, yaptığı ilk tespitte olayın intihar olabileceğini belirtti. Daha ayrıntılı bilgiler elde etmek, ölüm sebebini tam olarak tespit etmek için ceset İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Editör: Haber Merkezi