HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Anafartalar Mahallesi’nde 25 yıldır ikamet eden Güliz Köksal’da mahallesine muhtar adayı olduğunu açıklayarak dosyasını muhtarlar derneğine teslim etti. 

Ödemiş Anafartalar Mahallesi Muhtar Adayı Güliz Köksal, “Kadınlarımızın Devlet yönetiminde ne kadar etkili olduğunu her zaman görüyoruz. Ben muhtar adaylığı konusunda kadınların desteğini alarak yola çıktım. Anafartalar Mahallesinin çocuğuyum ve 25 yıldır burada oturuyorum. Anafartalar İlkokulu Okul Aile Birliği başkan yardımcısı olarak görev yapıyorum. Mahallemizin ve vatandaşlarımızın dert ve sorunlarını bilen biriyim. Mahalle sakinlerimizin beni bu göreve laik gördüklerinde mahallemize daha fazla faydalı olmak ve sorunları gidermek tek işim olacaktır. 25 yılın etkisiyle mahallemden çok fazla kişiyi tanıyor olmam ve mahallemin bana destekleyerek, gururlandırmalarından dolayı aday olmam konusunda çok sayıda teklifler aldım. Aldığım bu destek ve güvenle mahallem için aday oldum. Seçildiğim takdirde Mahallem için güzel projelerim var. Bunlardan bir tanesi gençlerimiz, Çocuklarımız için Kültür ve Sanata dayalı projelerimiz olacak. Kadınlarımız için de çok sayıda projelerimiz var.  Kadınlarımızın talep ettiği tüm aktiviteleri yerine getirmek için bir çok projemiz var. Aday olmaktaki en büyük amaçlarımdan bir tanesi de Mahalleme ve mahalle sakinlerimizin faydalı olmak ve mahallemdeki tüm vatandaşlarımın sorunlarıyla bizzat ilgilenmek olacaktır. Kadın olmam mahallemdeki tüm evlere daha rahat girip daha rahat dertleşmemi sağlayacaktır” dedi.

“Mahallemde Sokak sorumluları olacak”

Mahalledeki her sokakta bir sokak sorumlusu olacağını ve bu sayede vatandaşa ulaşmanın karşılıklı iletişimin daha da kolay olacağını ifade eden Muhtar Adayı Güliz Köksal, “Mahallemize vereceğim telefon numaram 24 saat açık ve vatandaşa hizmet için her zaman emre amade olacağım. Çıktığım bu yolda artık değişim zamanının geldiğini ve gerçekten çalışan bir muhtar olacağımı tüm mahalle halkına gururla söyleyebilirim. Şu ana kadar mahalleme hizmet eden kim varsa herkese teşekkürler ediyorum.  Ilk basta Anafartalar Mahallesi sakinlerine ve daha sonra tüm Ödemişlilere sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi