Haber: Dilek Ayvalı

Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran İzmir ziyaretinde Genel Başkan Meral Akşener'i yalnız bırakmadı. 

Akşener ve  İYİ Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan yardımcısı, Devlet eski Bakanı Koray Aydın, İzmir Milletvekili, İYİ Parti Meclis Grup Başkan vekili Musavvat Dervişoğlu, Genel Sekreter Uğur Poyraz, İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar ile birlikte İzmir’de depremden etkilenen ilçeleri ziyaret eden Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran depremzede vatandaşlarla bir araya geldi, yapılan çalışmaları yerinde inceledi. 

Akşener ve beraberindeki heyet İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan deprem çadırlarını ziyaret ederek, depremzedelerle görüştü.

Vatandaşların talep ve sorunlarını dinleyen Akşener, geçmiş olsun dileklerini ileterek, depremde hayatını kaybedenler için dua etti.

BAŞKAN DURAN'DAN AKŞENER'E TEŞEKKÜR 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve beraberindeki heyeti İzmir 'de ağırlamaktan onur duyduklarını ifade eden Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran "Bugün Kıymetli Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ve beraberindeki parti büyüklerimiz depremzede vatandaşlarımızın acısını paylaşmak ve bizlere geçmiş olsun demek için İzmir'e geldiler. Kendilerine şahsım, ilçem ve İzmir adına teşekkür ediyorum" dedi.

Editör: Haber Merkezi