Ödemiş Belediyesi, Ödemiş’in görünümünü yenileme çalışmaları kapsamında geçen dönemden bu yana sürdürdüğü mahalle muhtarlığı binası yapım çalışmalarında son olarak, talep üzerine Akıncılar Mahallesi muhtarlık binasını yaptı.
Kısa zaman da inşaatı biten muhtarlık binasının açılışı dün gerçekleşti. Akıncılar Mahallesi Sandviççiler Sokağı girişinde yapılan törene Belediye Başkanı Bekir Keskin, Nüfus Müdürü Ali Osman Pala, Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Savuran, Akıncılar Mahallesi Muhtarı Erol Şen, belediye meclis üyeleri, mahalle, köy muhtarları ve Ödemişliler katıldı.
Açılış konuşmasını yapan Mahalle Muhtarı Erol Şen, “Ödemiş’in kalbi olan Akıncılar Mahallesi Muhtarlığı için Belediye Başkanımız Sayın Bekir Keskin’den yeni muhtarlık binası talep ettik. Kendiside bu konuyu hemen ele alarak Ödemiş’in en güzel yerine mahallemizin muhtarlık binasını inşa etti. Kendim ve mahalle halkım adına çok teşekkür ediyorum” dedi.
Belediye Başkanı Bekir Keskin ise, “Ödemişimizin görsel ve fiziki yapısını her alanda her konu da boyutlarımız çerçevesinde ele alarak yenilemeye çalışıyoruz. Bunların bir tanesi de muhtarlık binası oldu. Talep geldi inceledik ve hemen inşaatını yaptık. Ödemiş’e ve mahallemize hayırlı olsun” dedi.
Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Bekir Keskin, Nüfus Müdürü Ali Osman Pala, Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Savuran, Akıncılar Mahallesi Muhtarı Erol Şen başta olmak üzere binanın açılışı gerçekleşti.
Editör: Haber Merkezi