HABER: NAZİF HARUPÇU


Ramazan Bayramı nedeniyle Ödemiş ve Küçük Menderes havzasındaki ilçelerde bayramlaşmaya katılan Ak Parti Milletvekili aday adayı olan Sedat Şenbaş, bu çerçevede Ödemiş Belediyesinde düzenlenen bayramlaşmada açıklamalarda bulundu.

Şenbaş şunları söyledi, “Öncelikle Ramazan bayramının Ülkemize  ve bölgemize, İslam alemine ve Ödemişimize hayırlar getirmesini diliyorum.

Cenabı Allah bu güzel günleri bizleri gösterdiği için mutluyuz. Yine bir bayram günü Ödemiş’e geldik. Bir bayram sevincini daha sizlerle beraber ve Ödemişlilerle beraber geçirmek için buradayız. Bizlere bunca yıldır destek veren ve yalnız bırakmayan Ödemiş halkımıza sonsuz teşekkürler ederiz.

Hepimizin gördüğü gibi çok sert geçen seçim atmosferinin ardından yıllardır görmediği tablo ile karşı karşıya kaldı.

Sonuçlar, Milletin arzu ettiği koalisyon olması şeklinde. Bu olmazsa oluşmazsa, tek karar mercii millettir. Biz Millete gitmekten ve milletin iradesine başvurmaktan çekinmeyiz. Bir takım partilerin kırmızıçizgileri var diye ülkeyi çıkmaza sokma gayretleri, Ülkeye ne kadar önem verdiklerini gösterir. Ülkemizi daha iyi günlerin beklediğini de söylemek istiyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi