AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar Ödemiş’e gelerek Ak Parti İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi.

İlçe binası önünde yapılan karşılamaya AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Muhammed Şen, AK Parti Ödemiş İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kollarının yanı sıra AK partililer karşıladılar.

Karşılama sonrası İlçe binasına geçen İzmir Milletvekili Kırkpınar ve beraberindekiler ilçe başkanı Şen çalışmalar ve projeler hakkında milletvekiline bilgiler verirken, milletvekilinden de destek istediler.

İlçe binasındaki görüşmenin ardından Gölcük mahallesine geçen İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar ve beraberindekiler burada mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

KIRKPINAR, “ÜRETİCİLERİMİZLE BİRLİKTEYİZ”

Kırkpınar burada yaptığı açıklamada, “İzmir’de 30- 40 derece sıcaklık varken burada ceket giymiş olmamıza rağmen üşüyoruz. Aynı zamanda bu bölge ciddi anlamda Tarım ve Hayvancılıkla uğraşan ve patatesin de ciddi anlamda yapıldığı bir bölge burada muhtarlarımızla, çiftçilerimizle, üreticilerimizle birlikteyiz. Biz pandemi dönemi ve öncesi de hep üreticilerimizle birlikte olduk. Bugün yine birlikteyiz onların dertlerini ve sıkıntılarını dinliyoruz. Bizler onların iletmek istediklerini alıyoruz. Ve gerekli yerlere iletiyoruz. İlçe başkanımız ve teşkilatımızla birlikteyiz ve ilçe teşkilatımızın yanındayız. Kendilerine misafirperverlik için teşekkür ediyorum.

TARIM SEKTÖRÜMÜZ %7,5 ORANINDA BÜYÜDÜ

Köylümüz milletin efendisidir. Köylü her zaman üretiyor. İnşallah bundan sonra da üretmeye devam edecek. Bugün Türkiye de büyüme rakamları açıklandı. İlk çeyrekte Türkiye %7 büyümüş oldu. Tarım sektörümüzde de %7,5 büyümüş oldu. Biz büyümeyi işte buradaki köylü hemşerilerimize, vatandaşlarımıza, üreticilerimize borçluyuz. Pandemi döneminde Avrupa’da dünyanın çeşitli bölgelerinde ve ülkelerinde üretim noktasında gıda zincirleri adetta bozuldu yerle bir oldu. Ama Türkiye’de en ufak bir sıkıntı olmadı Türkiye kendisi dışında başka ülkelere de bu anlamda yardımcı oldu. Türkiye yüzlerce ülkeye bu anlamda pandemi sürecinde de yardımcı olmuş oldu. Bizler bütün bu güzellikleri eli öpülesi üreticilerimize borçluyuz.

“CUMHURBAŞKANIMIZIN SELAMINI GETİRDİM”

Sizlere Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını getirdik. Üretmeye devam edin Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle bir karış toprağınız olsa bile onu ekin, üretin her zaman sizlerin çiftçilerimizin yanındayız diyor. Onun sözü de bizler için en büyük güvencedir. Biz de sizlere diyoruz ki. Bugüne kadar olduğu gibi inşallah bundan sonra da sizlerin yanında olacağız. Hep birlikte inşallah üretmeye devam edeceğiz. Bereketli ve hayırlı işler diliyorum”

Editör: Haber Merkezi