HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Yapılan ilçe divan toplantısına AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Ödemiş ilçe başkanı Ramazan Şerif Delibalta, İzmir il yöneticileri, İzmir il kadın kolları başkanı ve yönetimi, önceki dönem İlçe başkanları, önceki dönem belediye başkanı Mahmut Badem, AK Parti Ödemiş Kadın kolları Başkanı Asuman Karakayaoğlu, kadın kolları yönetimi, Ödemiş gençlik kolları başkanı Tahir Yılmaz ve gençlik kolları yönetimi ile AK Partililer katıldılar. Divan toplantısı Saygı Duruşu ve İstiklal marşını okunmasının ardından Divan heyeti seçimlerine geçildi. Yapılan divan heyeti seçimlerine Nail Kocabaş, Mahmut Kaçan, İkbal Koca Çoban,  Emin Peker ve Yeliz Soykan seçildi.

Yapılan divan heyeti seçimleri sonrası konuşmalara geçildi. AK Parti Ödemiş Kadın Kolları Başkanı Asuman Karakayaoğlu, “  31 Marttaki azmimizle dün olduğu gibi bugünde hep birlikte tevazu, samimiyet ve gayretle AK Kadınlar yorulmaz, reisini bırakmaz sloganıyla yine sahalardayız.  AK Kadınlar olarak huzurevi, hastane, sivil toplum kuruluşları, sünnet ve düğün merasimi katılımlarını sağlayarak halkımızın nabzını tuttuk. Ve Mahalle başkanlarımızla yaptığımız istişareler yarınımızı şekillendirmede pusulamız olacaktır. Sahalarda bizi yalnız bırakmayan 7/24 yanımızda olan kendi ailesinden fedakârlıkta bulunan yönetim kurulu üyelerim ve AK sevdalı kadınlara teşekkür ediyorum. Durmadan yorulmadan çalışmalarımıza son suretle devam edeceğiz. Divanımız hayırlı olsun”

AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Ramazan Şerif Delibalta, “ 18 aylık ilçe başkanlığı dönemimde ilk geldiğimiz gün hastanemizi sizlerin katkısı ve o zamanki Başbakanımız Binali Yıldırım ile birlikte açtık.  Açılış dolasıyla ayrı bir çalışma yapmamız gerekiyordu. O gün o çalışmayı yaptık. Hastane açılışını gerçekleştirip ilçe kongremizi yaptık. Arkasından il kongresini gerçekleştirdik. İl kongresine Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gelecek diye. Ödemiş’ten 2500 kişiyi taşıdık. O çalışmayı ayrıca yaptık. Bu çalışmaları yaparken, teşkilatımızı mahallelerimizi tanıtma ve onları ziyaret etme düşüncesi vardı. Ama 24 Haziran seçimleri girdiği için yapamadık. 24 Haziran seçimleri yaptığımız çalışmalar verdiğimiz emeklerle AK Parti Ödemiş’te birinci Parti oldu. Ama 24 Haziran seçimlerinde yerel seçimler yapılmış olsaydı. O günün şartlarıyla AK Parti Belediyeciliğini Ödemiş’te devam ettirecektik.  O zamanın şartlarında AK Parti 34 Bin oy aldı. MHP 6 in oy aldı. İYİ Parti 11 bin oy HDP ise 2 bin 300 oy aldı. Cumhur ittifakı MHP ve AK Parti ile 40 bin 300 oyumuz vardı. Millet ittifakı üç partinin CHP, İYİ Parti ve HDP ile birlikte toplamda 47 Bin oyu vardı.  O gün o ittifak yerel seçimlerde olmuş olsaydı. Biz o gün o seçimi de kaybetmiştik. Ama her siyasi parti kendisinin bağımsız girmesi dolasıyla o gün o seçimlerde bağımsız olarak ittifak dışında olmuş olsaydı. AK Partili Belediyeciliğini Ödemiş’te devam ettirecektik. Tabii ki bu sonuçta 31 Mart seçimlerine yansıdı.  Bu sonuçların içerisinde o günü şartlarında o sürede ilçe ve ilçe başkanı olarak inandığımız dava uğruna Sayın Cumhurbaşkanımızın hayallerini ideallerini olan sevdasını bildiğimiz için o sevda uğruna one munite diye Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasından yürümekten dolayı her zaman mutluluk ve gurur duyduk. Ak Partili olmak bir ayrıcalık 2002 yılından bu yana hep birlikte sizlerle birlikte yol arkadaşlarımızla beraber il başkanımız olarak sizlerin önderliğinde inanıyoruz ki. 2023 AK Parti için bir başarı inanıyoruz ki 2024 AK Parti için ayrı bir başarı olacaktır. Ve bu başarıları İzmir’de de taçlandırarak yolumuzu alacağımızı inanıyorum”

SÜREKLİ, “ CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN DÜNYA LİDERİDİR”

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, “ Basında duyuyoruz yeni bir parti kuracakmış bazıları, Ak Partiden şu kadar oy alırız diyorlar. Hayal içerisinde yaşıyorlar. Ben İl Başkanı olduğum günden bu yana alanlardayım, sokaklarda, vatandaşlarımızın, teşkilatlarımızın içerisindeyim. Ben İzmir de hiç böyle bir ortam görmüyorum. AK Parti teşkilatları sapasağlam burada duruyor. Hevesli olanlara buradan Ödemiş’ten sesleniyorum. Size Ödemiş’ten İzmir’den ekmek çıkmaz. Allah’ın izniyle biz beraber, iri, diri, güçlü olarak yolumuza devam ediyoruz edeceğiz. Kurucularımızla, üyelerimizle, teşkilatlarımızla, saflarımızı sıklaştırdık. Ah de vefa gösteriyoruz. Dimdik ayaktayız. 2023 de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı kendisi dünya lideridir. Dünya da eşi benzeri yok. Adının geçtiği zaman ki heyecanı mutluluğu gözlerinizde görüyorum.  2023 de rekor bir oyla Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar Cumhurbaşkanı yapacağız. Daha sonra arkasından 2024 seçimleri geliyor. Ödemiş’te belediyeyi daha önce yaptığımız gibi tekrar alacağız. Bunda bir sıkıntı yok. Bunu biliyorum ve görüyorum. Daha sonra 2024 de İstanbul’da, Ankara’da geçici bir Büyükşehir Belediye başkan değişikliği oldu. Orada seçim sonuçlarına bakarsanız biz öndeyiz. İstanbul’da 39 ilçenin 25’ini Büyükşehir’de çoğunluğunu biz aldık Ankara’da 25 ilçenin 22 sini biz aldık.  Çoğunluğunu büyükşehirlerde Cumhur İttifakı aldı.  Sadece başkanlar değişti. O da geçici inşallah 2024 de Büyükşehirleri geri alacağız. Ama 2024 de ilk müjdeyi İzmir Büyükşehir için vereceğiz. 2024 de İzmir’de Büyükşehir Belediyesini kazanacağız.  Ancak bunun yolu ilk önce gönüllere girmekten geçer. İlk önce Milletimizin gönlüne gireceğiz. Daha sonra milletimizin oyuna talip olacağız. Bu da hep birlikte yapacağız. Ben bugün burada bu azmi, kararlığı, inancı gördüm. İlçe başkanıma ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum iyi ki varsınız. Bende sizlerin arasında yetişen bir teşkilatçıyım. Bende mahalle başkanlığı, ilçe yöneticiliği, ilçe başkanlığı, milletvekilliği yaptım.  Şimdi de İl başkanlığı yapıyorum. Bana bunların hepsini AK Parti verdi. AK Parti demek siz demeksiniz. Cumhurbaşkanıma genel başkanıma laik olmaya sizleri bize nasip etsin inşallah sizleri Allah’a emanet ediyorum”

Konuşmaların ardından AK Parti Ödemiş İlçe başkanlığı tarafından hazırlanan Slayt gösterisi, gösterilirken, slayt gösterisi sonrası AK Parti’ye katılan üyelere AK Parti İzmir İl başkanı Kerem Ali Sürekli, Ödemiş İlçe Başkanı Şerif Delibalta, AK Parti Ödemiş kadın kolları başkanı Asuman Karakayaoğlu, AK Parti önceki dönem Belediye Başkanı Mahmut Badem tarafından rozet takılırken, daha sonra hep birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.

Editör: Haber Merkezi