AK Parti Ödemiş İlçe Teşkilatı Kaymakam Abdurrahman Koçoğlu’nu ziyaret etti. Başkan Ali Hadim, hizmet etmek istediklerini vurgularken, Kaymakam Koçoğlu da gece gündüz Ödemiş’in sorunlarıyla ilgilendiklerini aktardı.
 
AK Parti Ödemiş İlçe Teşkilatı, Kaymakam Abdurrahman Koçoğlu’nu ziyaret etti.
Ödemiş Kaymakamı Abdurrahman Koçoğlu’nu yönetim kurulu üyeleriyle ziyaret eden AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Ali Hadim siyasetten çok, hizmet etmek istediklerini aktardı.
Hadim, 26 Kasım tarihinde bir kongre gerçekleştirdiklerini, delegelerin teveccüh göstermesiyle, kendilerine bir şans daha verdiğini söyleyerek, “Biz de eski yönetim kurulumuzda bazı değişikliklere gittik. Özellikle bayanlarımıza yer vermeye çalıştık ve başardık. Şu an hedefimiz genel siyasetten çok hizmet etmektir. Bu yönde çalışmalar yapacağız” dedi.
Hadim’in ardından Kaymakam Abdurrahman Koçoğlu da bir açıklama yaptı. Ödemiş’in genel durumunu ele alan Koçoğlu, içme suyunun üzerinde durduklarını ifade ederek şunları söyledi:
“Siyasi partiler de, bizler de hizmet etmek için varız. Öncelikle sizlere çıkmış olduğunuz bu yolda başarılar dilerim. Bizler gece gündüz demeden Ödemiş’in sorunlarıyla ilgileniyoruz. Bilindiği gibi İzmir’in ilçeleri arasında, içme suyuna en büyük önemi biz gösteriyoruz. Yine bilindiği gibi, birçok köyümüzde halen kaynak suyu kullanılıyor. Bu sudan domuz da içiyor, tilki de ve en önemlisi insan da içiyor. Biz bu sorunu çözmek için kaynak sularını kapalı sistemde dağıtmaya çalışıyoruz. Bunun yanısıra halen klor kullanmayan köylerimiz var. Oluşturduğumuz depoların çoğunda elektrik olmadığı için, klor makinesini kullanmıyoruz. Bunun için, güneş enerjili sistemle çalışan, klor makineleri temin edeceğiz.”
Sohbet havasında geçen ziyarette Hadim ve ekibi Kaymakam Koçoğlu’na çiçek takdim etti. Koçoğlu’nun, Hadim ve ekibini kutlamasının ardından ziyaret son buldu.
Editör: Haber Merkezi