AK Parti Ödemiş İlçe Teşkilatı Dolaylar köyünde evi yanan aileyi ziyaret etti. AK Parti Ödemiş İlçe Teşkilatı, geçtiğimiz günlerde Ödemiş ilçesine bağlı Dolaylar köyünde evi yanan ve küle dönen iki oğlu ve geliniyle yaşayan 55 yaşındaki Serpil Kaya'ya ziyarette bulundu ve erzak yardımı yaptı.
Yanan evi inceleyen AK Parti Ödemiş İlçe Teşkilatı ve belde belediye başkanları yardımlarını esirgemeyeceklerini ve yanan evlerinin yeniden yapılması için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söylediler.
Ziyaretle ilgili bir açıklama yapan İlçe Başkanı Ali Hadim, “Biz siyaset yapmak için değil garip gurebanın, fakir fukaranın yanında olduğumuz için buradayız. Biz elimizden gelen her yardımı yapmaya hazırız. Bizim dinimizde sağ elin verdiğini sol el görmez. Bu nedenle evi yanan ailemizin her ihtiyaçlarında biz her şeyi yapmaya hazırız” dedi.
Getirilen yardım paketlerini aileye veren AK Parti İlçe Teşkilatı ve mensupları ve belediye başkanları geçmiş olsun dileklerini ileterek köyden ayrıldılar. 
Ziyarete İlçe Başkanı Ali Hadim, 2.Başkan ve Ödemiş Belediyesi Meclis Üyesi Zekeriya Karabıyık, Teşkilat Başkanı Kadir Kaçar, Kaymakçı Belediye Başkanı Halil Güler, Bademli Belediye Başkanı Selahattin Kundak, Çaylı Belediye Başkanı Rifat Önder, Kayaköy Belediye Başkanı Ali Akkaşlı, Ödemiş Belediyesi Meclis Üyesi Hülya Usluca, Kadın Kolları Başkanı Tülay Deliorman, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Pekdoğru katıldı.
Editör: Haber Merkezi