AK Parti Ödemiş İlçe Teşkilatı Kurban Bayramı’nın 2.günü parti binasında bayramlaştı. Bayramlaşma törenine teşkilat mensupları, gençlik ve kadın kolları, İl Genel Meclisi üyeleri, belediye başkanları, belde temsilcileri ve partililer katıldı.
AK Parti Ödemiş İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen bayramlaşma programına İl Başkan Yardımcısı Mahmut Badem de katılırken, partililer bayramlaşma programına yoğun ilgi gösterdi.
Törende konuşan Mahmut Badem, AK Parti iktidarında Ödemiş’in de tüm Türkiye’de olduğu gibi en iyi hizmeti alması için çalışmalar yaptıklarını ve birçok projeyi hayata geçirerek, büyük bir gelişim gösterildiğinin altını çizdi ve tüm Küçük Menderes Havzası’nın bayramını kutladı.
Ödemiş İlçe Başkanı Ali Hadim ise Recep Tayyip Erdoğan gibi mükemmel bir Başbakan’a sahip olduklarını şu sözlerle açıkladı: “Programda sıraya girmiş ve Başbakanımızla tokalaşmak için bekliyorduk. Bu kadar kişiyle tek tek tokalaşması saatleri alacaktı ancak Başbakanımız orada bulunan herkesle tek tek tokalaştı. Sıra bana geldiğinde Ödemiş İlçe Başkanı Ali Hadim olarak, bana Beydağ Barajı sulama kanallarının ne durumda olduğunu sordu. Şaşırdım. İşte bir Başbakan ülkesinin her karış toprağıyla bu kadar ilgili olabilir.”
Hadim de tek tek partililerle bayramlaşarak, herkesin Kurban Bayramı’nı kutladı.
Editör: Haber Merkezi