AK Parti Kiraz İlçe Teşkilatı tüm yurtta olduğu gibi kar yağışından etkilenen Kiraz ilçesinde kapanan yollardaki kar temizleme çalışmalarını yerinde takip etti.
AK Parti Kiraz İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz, Teşkilat Başkanı Özcan Kaymak, Başkan Yardımcıları Hüseyin Bülbül, Ufuk Ekici ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Samim Tetik; Kiraz’ı Alaşehir ve diğer illere bağlayan İğdeli, Cevizli, Ören ve Doğancı köy yolundaki yol açma ve temizleme çalışmalarına bizzat katılarak, çalışmaları takip ettiler.
Konu ile ilgili bir açıklama yapan İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz, “Soğuk geçen kış aylarında yardıma muhtaç vatandaşlarımızın yiyecek ve yakacak ihtiyaçlarını karşılamak üzere oluşturduğumuz ekiple, ihtiyaç sahiplerine ulaştık. Bunun yanında sağlık sorunları olan vatandaşlarımızın da hastanelere gelip gitmelerinde sorun yaşamamaları içinde köy hizmetleri ile beraber gece ve gündüz çalışmalarımızı yürütmekteyiz” dedi.
Teşkilat Başkanı Özcan Kaymak ise, “Millet için milletin yanında yer alan bir partiyiz” dedi. Köy hizmetlerinin çalışmalarını izleyen köylü vatandaşlar ise çalışmaları yakından takip eden AK Partililere teşekkür ettiler.
Editör: Haber Merkezi