HABER/ FARUK ÇARK

Atilla Kaya, AK Parti Ödemiş İlçe Teşkilatı önünde düzenlenen aşure etkinliğinde partililere seslendi.

Türkiye'nin Karadeniz'deki doğal gaz keşfini hatırlatan Kaya, "Doğu Akdeniz'de yıllardır beklenen doğal gazı bulmuş olduk. Amerika rahatsız, Avrupa rahatsız. Türkiye büyümeye devam ediyor.  Şimdi asıl doğu Akdeniz’de Atatürk’ün kurmuş olduğu Cumhuriyetin o zaman için şehitlerimizin kanıyla sulanmış o Misak-i Milli sınırlarımızdaki vatanımızın yine uluslararası deniz hukukunda bize sağlamış olduğu bir avantaj var. Biliyorsunuz. Mavi vatanımız var. O mavi vatanda dimdik şekilde Türkiye Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan liderliğinde de duruyoruz. Dimdik durmaya devam edeceğiz.”

ÖDEMİŞ’TE HİZMET VE ESERİMİZ ÇOK

Ödemiş’te çok hizmetleri ve çok eserleri olduklarını belirten Kaya, “Ödemişte iki dönemde Ak Partili belediye aracılığıyla çok büyük yatırımları, hizmetleri Ödemişli hemşilerimizin kullanımına açmış olduk.  Tabii gönül istiyordu ki bu dönemde bu hizmetler bu yatırım hamlesi devam etsin. Ama Ödemiş’te ki vatandaşlarımız ayrı bir tercihte bulundu. Ona da biz saygı duyuyoruz. Ama biz biliyoruz ki siyasette yiğit düştüğü yerden kalkar. İnşallah Ödemiş’te de 2024 te ayağa kalkıp Ödemişliler için hizmet etmeye devam edecek inşallah.Ben yeni ilçe başkanlığına atanan genç dinamik Muhammet kardeşimize görevinde başarılar diliyorum. Kuracağı yönetimiyle burada yapacağımız kongreyle inşallah 2024’te Ak Partiyi Ödemiş’te birinci parti yapacağız.”

Gündemi değerlendiren Milletvekili M. Atilla Kaya ilçe başkanı, parti üyeleriyle birlikte yemek yedi.Yemeğin ardından Ödemiş Kızılay'a uğrayarak eski belediye başkanı A. Mahmut Bademi makamında ziyaret etti.

KÜÇÜK NERİMAN’A GEÇMİŞ OLSUN DİLEĞİ

İzmir Milletvekili M. Atilla Kaya Pazar günü Ödemiş'in Çayır Mahallesinde sünnet sonrası düzenlenen konvoyda tüfekle ateş edilmesi sonucu evlerinin balkonunda konvoyu izlerken yaralanan 5 yaşındaki Neriman Bulut'un ailesini telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Editör: Haber Merkezi