Haber: Dilek Ayvalı

AK Parti İzmir İl Başkanı partisinin Tire ilçe binasında, AK Parti Tire İlçe Başkanı Mert Falakalı, Kadın Kolları Başkanı Mehri Nisa Ünalan, Gençlik Kolları Başkanı Hasan Karaman, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer ile bir araya geldi.

AK Parti Tire İlçe Başkanı Mert Falakalı, katılanlara hitaben bir açılış konuşması yaparak, katılımları için teşekkür etti.

Daha sonra konuşan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Tire’ye pandemi nedeniyle bir süredir gelemediği belirterek, “21 Mayıs itibariyle biz tekrar teşkilat çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Hiçbir zaman ara vermedik. Pandemi döneminde de online çalışmalarımızı hız kestirmeden devam ettirmiştik. Uzun bir aradan sonra bugün özlediğimiz esnaflarımızı ziyaret edeceğiz. Vefa ziyaretleri yapacağız. 2023 tabiki çok kritik bir viraj. Ancak biz ak parti teşkilatları seçimden seçime değil her daim halkın içinde olan bir teşkilatız. Esas çalışma ilçe ve il teşkilatlarında seçimler arasında yapılan çalışmalardır” dedi.

ELEŞTİRİLER DE VAR, TALEPLER DE VAR

Çalışmaları sırasında alanda gördüklerinin kendilerini memnun ettiğini kaydeden Sürekli, “Alanda esnafımızla çok sık bir araya geliyoruz. Çünkü pandemide esnafımız çok etkilendi. Özellikle kahvehane lokanta kırtasiye gibi kesimler bu dönemde en çok sıkıntıyı çekenlerdi. Esnafımız da yapılanı takdir ediyor hükümetin verdiği destekleri olumlu karışılıyor. Borç erteleme ve yapılandırmaların devamını istiyorlar. Biz de bunu hükümete iletiyoruz. Alanda çiftçimizle de konuşuyoruz memurumuzu da dinliyoruz. Genel anlamda memnuniyetle karşılaşıyoruz. Tabi ki eleştiriler de var. Talepler de var. Bunların çözümü noktasında elimizden geleni yapıyoruz. Eleştiren vatandaş da çözümün AK Parti’de olduğunu söylüyor. Eleştirirken bizim yapmamızı istediği için samimi bir şekilde dile getiriyor” dedi.

ESNAFLA BİR ARAYA GELDİ

Kerem Ali sürekli daha sonra tire Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Barem Ambalaj’ı ziyaret ederek burada Barem Ambalaj Yönetim Kurulu Başkanı Recep Taşyanar ile bir araya geldi.

Sürekli daha sonra yapılan kongre ile göreve gelen Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Mustafa Sarıkaya’yı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Sürekli ziyaret programlarının ardından Tire’nin Yıldız Meydanındaki çay bahçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

Editör: Haber Merkezi