Haber / FARUK ÇARK

Ak Parti Ödemiş İlçe Başkanı Muhammet Şen, Ak Parti Ödemiş İlçe Başkan Vekili Halil Güler’i Ak Parti yeni ilçe binasında Ayakkabıcılar Odası Başkanı Mustafa Köksoy, Terziler Odası Başkanı Hüseyin Döner ziyarette bulundu. Ziyarette gündemde olan Covid 19 ile ilgili yapılan çalışmalar konusunda açıklamalarda bulunuldu.

 “COVİT 19 İLE İLGİLİ BAŞKANIMIZ 7/24 ÇALIŞMA YAPIYOR”

Ödemiş Ak Parti Başkan vekili Halil Güler “Ülkemizi saran Covid-19 nedeniyle tüm vatandaşlarımızın dikkat etmesi gereken kurallar ve tedbirler konusunda üzerine düşeni yapmalarının kendi sağlığı açısından önemli olduğunu düşünüyorum. İlçe Başkanımız Muhammet Şen önderliğinde kan bağışı İçin Kızılay ile birlikte elinden gelen desteği sağlamaktadır. Ak Parti teşkilatı olarak her zaman gece gündüz göreve hazırız. Başkanımız bu konuda her türlü çalışmayı hiçbir zaman yorulmadan büyük bir fedakârlık içinde yapmaya devam etmektedir.” dedi.

“HALKA HİZMET HAKKA HİZMET ANLAYIŞI İLE HAREKET EDİYORUZ.”

Açıklamasının devamında Halka Hizmet Hakka Hizmet anlayışı ile çalışma yaptıklarına dikkat çeken Ödemiş Ak Parti İlçe Başkan Vekili Halil Güler “Parti teşkilatımızda Muhammet Başkanımızın göreve gelmesiyle ilçe siyasetinde yeni bir ivme kazanılmıştır. İlçe Başkanımız Muhammet Şen göreve başlaması ve ilçe teşkilatında yeni bir yönetim anlayışının göreve gelmesi ile birlikte var gücümüzle hep birlikte çalışmaya devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan nasıl ülkesi için uykusuz bile kalarak yeri geldiği zaman 3 saat uyku uyuduktan sonra bile gece gündüz vatandaşı için gecesini gündüze katıyorsa, bizlerde her zaman Ödemişli hemşerilerimiz için gecemizi gündüze katmaya devam edeceğiz” dedi.

Herkesi Plazma bağışında bulunmaya davet ettiğini dile getiren Mustafa Köksoy “Vatandaşlarımızı plazma ve kan desteğine davet ediyorum. Vatandaşlarımızın Covid-19 süreci içinde maske, sosyal mesafe gibi her türlü tedbirleri elinden bırakmamalarını diliyorum. Çünkü artık bu işin şakası olmadığını artık herkes biliyor. Kurallara ne kadar dikkat ettik. O kadar daha bizleri iyi ve güzel günleri beklediğine inanıyorum.” dedi.

Köksoy Ödemiş’te vakaların hat safhada olduğunu dile getirerek “Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan bu Covid-19 can yakma anlamında çok tehlikeli bir konumuna gelmiştir. Ödemiş ilçemizde ciddi anlamda vaka sayıları artmaktadır. Ne kadar önlem alırsak hep birlikte Allah’ın izniyle bu virüsün üstesinden geleceğimize inanıyorum.” dedi.

Editör: Haber Merkezi