Sanayi bölgesinde  başlatılan altyapı çalışması sonrası altyapısı bitirilen ana arterlerde bugün  asfaltlama çalışması başladı. Özellikle tozdan rahatsız olan bölge esnafı asfaltlamanın başlaması ile birlikte derin bir nefes aldı.

SANAYİ ESNAFINDAN BAŞKAN DURAN’A TEŞEKKÜR

Sanayide başlatılan altyapı çalışması sonrası şehir yaşamının bir süre olumsuz etkilenmesinin ardından başlayan asfaltlama çalışması bölge esnafını rahatlattı. Bugün asfaltlamanın başladığını gören esnaflar Başkan Duran’a teşekkür etti. Yıllardır altyapının yenilenmediğini ve geleceğe güzel bir yatırım yapıldığını söyleyen bölge esnafları, “Biraz rahatsız olsak da çok şükür altyapımız yenilendi ve asfaltımız yapılıyor.” Dediler

ALT YAPISI OLMAYAN YERİN ÜST YAPISI OLMAZ

Asfaltlama çalışmaları ile ilgili bilgiler veren  Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran; “Adnan Menderes bulvarında asfaltlama çalışmalarına başladık. Altyapısı tamamlanan tüm noktalarda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu bölgede İZSU’nun çalışmalarını tamamlaması büyük bir önem arz ediyor. Biz göreve başlarken bir prensibi ortaya koyduk. Altyapısı olmayan yerin üstyapısı olmaz dedik. Altyapı olmadan üstyapıyı yapmak israftır. Bu yüzden biz öncelikle kamu yararını gözetiyoruz. Bu süreçte malzeme tedariki ve müteahhit firmalarla bazı sorunlar yaşanması nedeni ile  şehir yaşamına verdiğimiz rahatsızlık biraz uzadı. Bu süreçte bizleri sabır ve anlayışla karşılayan Tireli hemşerilerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bizlere hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Güzel İzmir’imizin güzel başkanı değerli abim Tunç Soyer’e de buradan şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Editör: Haber Merkezi