Geçtiğimiz hafta kongreyle yeni yönetimini belirleyen Atatürkçü Düşünce Derneği Ödemiş Şubesi, önceki gece yaptığı toplantıya katılanlarla bir danışma meclisi oluşturdu. Toplantıya yönetim kurulu üyeleri dışında 35 üyenin katılmasının yanında, ADD yönetimine aday olan Uğur Bayrakçı ve onun listesinde bulunan bağımsız belediye meclis üyesi Mustafa Ali Fırtına da katıldı.
ADD Ödemiş Şube Başkanı Hikmet Güriştoplantıda yaptığı konuşmada,“Biz ADD’yi tüm üyelerimiz ile birlikte yönetmek istiyoruz. Bu bakımdan sizlerin fikirlerine ihtiyacımız var. ADD’yi en üst seviyeye getirmek ve üye sayısını süratle artırmak için hep birlikte çalışacağız. Yönetim olarak ADD’nin kapısını tüm üyelerimize ve halka açtık. Sizlerden gelecek çok değerli fikirlerle bir takım yenilikleri devreye sokmak istiyoruz. Önce burada toplanan 35 ADD üyesi ile bir danışma meclisi oluşturalım. Her ay yapacağımız toplantılarla neleri gündeme getirebileceğimize birlikte karar verelim” dedi.
Toplantıya katılan 35 üye, bu fikir etrafında birleşti ve ilk toplantıda danışma meclisi üyesi olmayı kabul ettiler. Danışma meclisi üyeleri 23 Nisan ve 19 Mayıs’ın değişik alternatiflerle kutlanmasını önerdiler. Şehit ailelerinin ziyareti, kamu kurum ve kuruluşlarıyla işbirliği yapılması, gençliğe önem verilmesi, gençler için bir takım aktiviteler düzenlenmesi, ailesi yoksul öğrencilerin sahip çıkılması ve daha geniş katılımlı danışma meclisi toplantıları yapılması için herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirilmesi kararlaştırıldı.
Editör: Haber Merkezi