HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Cumhuriyet Halk Partisi üyesi ve bir dönemde ADD Ödemiş Şubesi Başkanlığı yapan Mustafa Abacı Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi.

Abacı, “Üyesi  bulunduğum Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı olarak görev yaptığım Cumhuriyet Halk Partisi üyeliğinden gün itibari ile istifa ediyorum.

Nedenine gelince ben inandığım ve Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıktığına inandığım partimin son zamanlarda bu ilkesinden var geçtiğini üzüntü ile görmekteyim. İktidardaki partililerin yaptıkları yolsuzlukların aynısını yapanların partimiz içinde itibar gördüğünü ve eleştirdiğimiz zamanda kimliği meçhul birinin dilekçesi ile disipline verilerek soruşturma başlatacağınıza keşke o suçlanan kişilerin çıkıp bu haberlerin aslı yok diyerek olayları tekzip etmelerini isteseydin.

“HANİ DİLEKÇELERİNİ SONUNDA SAYGILARIMLA DENİR YA, İŞTE ONU DEMİYORUM. ÇÜNKÜ HİÇ BİRİNİZ SAYGI DUYULACAK KİŞİLER DEĞİLSİNİZ”

Yani demem o ki hiç birinin üye bazında seçilmeden tepeden inme gelip parti ve belediye yönetimlerinde görev alarak liyakatsiz işlerle iştigal etmeleri parti içinde itibar görüyorsa o zaman dürüstçe ve halkın partisinin yolundan saptığını görerek mücadele yapmanın gereği olmadığını düşünüyorum.

Ayrıca aldığım duyumlar neticesinde o liyakatsiz tepeden inme kişinin kellemi istediği  şeklindeki haber doğrultusunda size bu hazzı yaşatmamak için partiden istifa  ediyorum.

Siz ve sizin gibi üst düzey yöneticilerin koltuk sevdanızdan herkes gibi bende bıktım ve elbette makamların kalıcı ama kişilerin geçici olduğunu düşünerek ileride gerçek Atatürkçülerin bu makamlara geleceğini ve işte o zaman tekrar mücadeleye partimde tekrar üye bazında devam etmek istediğimden istifa ediyorum.

Hani dilekçelerini sonunda Saygılarımla denir ya, işte onu demiyorum. Çünkü hiç biriniz saygı duyulacak kişiler değilsiniz.”

Editör: Haber Merkezi