Kiraz Ceritler köyünün Yörükler Mahallesi yolu genişletildi. 50 yıldır genişletme çalışmalarının yapılmasını bekleyen köy halkı rahat bir nefes aldı.
Kiraz Özel İdare Şantiye Şefi Süleyman Yılmaz, dün Ceritler Muhtarı Halil Durmaz’ın da yer aldığı çalışmalarla, pazar günü olmasına rağmen sıkı bir çalışma yaparak Yörükler Mahallesi’nin Kiraz’a bağlayan yol yapım işlerini gerçekleştirdi.
HİSAR ve CERİTLER KÖYÜ YOLU NE ZAMAN BİTECEK?
Ceritler Muhtarı Halil Durmaz’ın ise yol çilesi bitmek bilmiyor. Yörükler Mahallesi yolunun genişletilmesi ile bir nebze rahatlayan muhtar durmaz Hisar ve Ceritler köyü yolunun da yıllardır yapılmadığını ve dayanacak güçlerinin kalmadığını söyledi, yetkililere ateş püskürdü.
 Hisar ve Ceritler yolunun kışın çamurundan, yazın da tozundan bıkan mahalle sakinleri önce muhtara sonra yetkililere seslenerek, yıllardan beri yılan hikâyesine dönen bu yolun da bir an önce bitirilmesini istediler. Mahalle sakinleri ve köylüler siyasilere ve yetkililere ateş püskürerek oy alabilmek için köylüleri kandırıp, hayallerini ve gururlarını kırdıklarını belirterek, “Bu yolu kim yapacaksa yapsın” diyerek sitem ettiler.
Ceritler Köyü Muhtarı Halil Durmaz yaptığı açıklamada Hisar-Ceritler yolunun ve Sülükler Mahallesi yolunun adeta yılan hikâyesine döndüğünü, bu yolların kışın çamurundan öğrenci servis araçlarının ilerleyemediğini ayrıca yazın da tozundan bıktığını belirtti. Muhtar ve mahalle sakinleri mahsullerinin ve evlerinin tozdan dolayı çok kötü hale geldiğini söyleyerek, yetkilileri ve siyasileri göreve davet ettiler.
Editör: Haber Merkezi