HABER:DİLEK AYVALI

Tesislerindeki yönetim binası çatısına kurdurdukları güneş enerji sistemi ile gün geçtikçe artan elektrik enerjisi maliyetlerinden kurtulmak istediklerini belirten Mirza Fidancılık yöneticisi Ramazan Mirza, "peyzaj, çiçek ve fidancılık sektöründe yıllardır faaliyet gösteriyoruz. Üretim için tarımsal sulama oldukça önemli. Bu konuda elektrik enerjisi önde gelen maliyetlerimizden birini oluşturuyordu. Bu nedenle güneş enerjisi sistemi kurmaya karar verdik. Yapmış olduğumuz bu yatırım sayesinde  tesisimizde  gündüzleri tükettiğimiz elektriği artık kendimiz üretiyoruz.  sulama ve diğer işlerimizde kullandığımız elektrik enerjisi için sorunsuz bir şekilde kendi sistemimizin ürettiği elektrik enerjisini kullanıyoruz. Bu yatırımla elde ettiğimiz avantajları müşterilerimize yansıtarak daha kaliteli ve hızlı üretim yapacağız. İleride güneş enerjisi sistemimizi geliştirerek yeni yatırımlar yapacağız. Özellikle tarım alanında üretim yapan Herkesi temiz enerji sistemlerinden yararlanmayı öneriyoruz" dedi.

30 Yıl garantili üretim

Mirza Fidancılık için A kalite bir güneş enerjisi sistemi kurduklarını belirten Egeli Enerji küçük menderes şubesi müdürü Seyfullah Ayvalı, "Mirza Fidancılığa kurduğumuz öz tüketim güneş enerjisi tesisinde bütün özellikleri ile üst düzey bir üretim performansını esas aldık. Kurmuş olduğumuz tesis garanti koşulları kapsamında 30 yıl boyunca müşterimizin elektrik enerjisi ihtiyacını karşılayacak. Bu tür yatırımların uzun vadeli hizmet ömrü olduğu için en başta kalite ve garanti koşullarına çok dikkat etmek gerekiyor. Tesisimiz Mirza Fidancılıga hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Egeli Enerji olarak tarımsal sulamalarda güneş enerjisi sistemi kurmanın avantajlarını üreticilerimize anlatmak ve yeni yönetmelikler kapsamında en doğru ve en kârlı yatırım seçeneğini tespit ederek, çeşitli finansal ödeme imkanları hakkında Bilgi vermek amacıyla 0 537 520 24 92  nolu telefondan iletişim kurulabileceğini söyleyen Ayvalı, "şebeke bağlantılı arazi kurulumları ve tüketim noktaları birleştirme imkanları,  özellikle tarım sektöründe ciddi avantajlar sağlıyor. Bu imkanlardan faydalanarak elektrik enerjisi maliyetlerinden kurtulmak, üretim için en akılcı yatırımların başında geliyor" dedi

Editör: Haber Merkezi