Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Maral Eğitim Kurumlarının başlatmış olduğu Mavi Kapak toplama kampanyası, Umurbey Mahallesi Muhtarlığının da başlatmış olduğu yardım kampanyasıyla birleştirilerek öğrencilerin topladığı kapaklar muhtarlığa teslim edildi.

Ödemiş Umurbey Mahalle Muhtarlığı tarafından 7 yaşındaki Mert Çevik’in ihtiyacı olduğu akülü aracı almak için başlatılan kapak kampanyası kısa sürede destek buldu.  Umurbey Mahalle Muhtarı Hatice Acar Çavdar, mavi kapak kampanyası paylaşımı binlerce kişi tarafından destek gördü. Plastik kapak biriktiren duyarlı vatandaşlar,  kapakları muhtarlık ve Çavdar’ın da yönetim kurulu üyesi olduğu Engelsiz Yaşam Deneği’ne teslim etti.

Ödemiş’te eğitim veren Özel Maral Anadolu Lisesi kendi içinde başlatmış oldukları sosyal sorumluluk projesi adı altında biriktirmiş oldukları plastik kapakları Mert Çevik için, Umurbey Mahalle Muhtarı Hatice Acar Çavdar’a teslim etti.

Özel Maral Anadolu Lisesi Müdürü İrfan Tuzcu, Proje Danışmanı ve Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Serhat Menteşe ve öğrencilerden Nihal Keçe, Cemre Erhan, Furkan Özen ve Fuat Aydın biriktirilen plastik kapakların ihtiyaç sahibi olan 7 yaşındaki Mert’in tekerlekli sandalyesi için kullanılmasından dolayı duydukları mutluluğu dile getirerek kapakları teslim ettiler.  Kurum Müdürü Tuzcu,  Maral Eğitim Kurumlarının sosyal sorumluluk projelerinin gün geçtikçe artacağını belirttiler.

Editör: Haber Merkezi