BİRLİK SEÇİMİ NE ZAMAN?

3. ADAY KİM? MHP İL BAŞKAN YARDIMCISI DUYURDU…

Haber / Dilek ACAR GÜLEÇ

Kocaağa birlik üyelerine mesajla bilgilendirdi.

İzmir İli Damızlık ve Sığır Yetiştiricileri Birliği seçim tarihi merak konusu oldu.  Mevcut Başkan Ahmet Kocaağa ve Süt Üreticisi Tuncer Öztürk saha da çalışmalarına devam ediyorlar.

2017 yılında gerçekleşen seçimle İzmir İli Damızlık ve Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı olan Ödemiş Ziraat Odası Başkanı Ahmet Kocaağa, 25 Mayıs 2021 günü  birliğe yeniden aday olduğunu duyurarak seçim çalışmalarını başlatmıştı. 25 Mayıs’ta yapılması planlanan İzmir İli Damızlık ve Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı ve yeniden aday olan Ahmet Kocaağa Birlik Kongresinin içişleri Bakanlığının almış olduğu genelgeye göre 1 Haziran sonrası bir tarihe ertelendiğini üyelerine mesaj atarak duyurdu.

3. ADAY KİM ?

MUHAMMED OSMAN ÖLMEZ 3. ADAYI KENDİ SAYFASINDAN AÇIKLADI

Seçim sürecinde süt üreticileri ile buluşan Tuncer Öztürk geçtiğimiz haftalarda Bayındır Belediye Başkan Yardımcısı ve Kızılay Bayındır Şube Başkanı Osman Kadan, Bayındırlı iş adamı ve Bayındır Belediye Meclis Üyesi Mehmet Hampa, AK Parti Belediye Meclis Üyesi ve Süt Üreticisi İsmail Ekeroğlu, süt üreticisi Alaaddin Helvacıları ziyaret etmişti.  Paylaşılan fotoğraf ile Tuncer Öztürk’e desteklerini bildirmişlerdi.  

MHP İzmir İl Başkan Yardımcısı ve Balkan Süt Alım Müdürü olan Bayındırlı Muhammed Osman Ölmez kendi sosyal medya hesabından MHP’den Bayındır Belediye Meclis Üyesi olan İşadamı Mehmet Hampa’nın adaylığını ilan etti. Bugün İzmir de yayın yapan bir haber sitesinde yayınlanan ısmarlama yazının linki sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

Saat 15:30 sıralarında da MHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Muhammed Osman Ölmez,  kendi facebook sayfasından Mehmet Hampa’nın aday olduğunu duyurdu.  Yazısında daha önce de Birlik Başkanlığına aday olacağı söylentisi olan ve bunu doğrulamayan Tire Süt Kooperatif Başkanı Mahmut Eskiyörük tarafından destekleneceği iddia edilen Fikret Arslan, Kiraz’dan süt üreticileri Tevfik Can Kiraz, İsa Nadi, Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Halil Deveci’nin isimlerine yer verdi.

Aynı yazı daha önce Ahmet Kocaağa’yı destekleyen paylaşımlarda bulunan MHP Ödemiş İlçe Başkanı Oktay Akıllı tarafından da paylaşıldı.

Sevilen, sayılan değerli işadamı kişiliği ve yaptığı işlerle ön plana çıkmış olan Mehmet Hampa’nın aday olduğunu kendi ağzından değil, MHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Muhammed Osman Ölmez tarafından duyurulması konusunda ki yorumunu da İzmir İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Üyelerine bırakıyoruz.

Sevilen İşadamı Mehmet Hampa’nın İzmir İli Damızlık ve Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanlığına aday olup olmayacağı kendisi tarafından açıklanması bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi