Tire Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Ekipleri ilçe merkezinde ikamet eden 23 Nisan tarihinde doğan çocukların doğum günlerini evlerinde sürprizle kutladı.

Tire Kaymakamlığı yeni tip korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını evlerde kutlayacak çocuklar için farklı faaliyetler yürütüyor. Bu kapsamda 23 Nisan doğumlu öğrenciler tespit edilerek, hazırlanan pastalar ve hediyeler öğrencilerin evlerine götürüldü.

Kapıda mumların yakılmasının ardından evlerin kapısını çalan Tire Vefa Sosyal Destek Grubu sosyal mesafeye uyarak öğrencilere doğum günü sürprizi yaptı ve hediyeler verildi. Vefa Destek Grubu kutlamaları kapsamında doğum günü 23 Nisan olan Fatma Şura Keser, Ayşegül Geçit, Ayşegül Turan, Cemile Yaşar, Diyar Akın, Elif Sena Üçer, Hakan Tekelioğlu, Hatice Martoğlu, Hulki Öktem, Mine Nur Öter, Yusuf Ensar Akın’a doğum günü sürprizi yapılırken, ayrıca bazı çocuklar da evlerinde ziyaret edildi.

Tire Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, "Tire’de ikamet eden çocuklarımızdan tespit ettiğimiz 23 Nisan doğumlu olan öğrencilerimize sürpriz yapmak istedik. Çocuklarımızın okul ve eğitimle ilgili moralini motivasyonunu yükseltmek adına bu sürprizi yaptık. Çocuklarımıza sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Milli egemenliğin 100. yılında Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere kurucu meclisin tüm üyelerini rahmet ve minnetle anıyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum" dedi.

Editör: Haber Merkezi